Eljuttatok már idáig?
Figyelt kérdés
Gondoltatok már arra,hogy nem akartok dolgozni a megélhetésért?Hogy nem éri meg a napi "mókuskerék",mely az életed végéig tart?
Én ott tartok,hogy nem akarok már dolgozni senkinek semmilyen munkahelyen.
A számlákat majd nem tudom kifizetni és éhezni fogok ezért az öngyilkosságot fontolgatom mindezt elkerülendő!
2011. nov. 23. 00:12
1/6 anonim 

válasza:

ne legyél hikikomori,mert nagyon rossz!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Nemtom mi az a hikikomori
Amúgy 30 éves vagyok,ame nem tul kevés.(mielőtt tininek hinnétek)
2011. nov. 23. 00:24
3/6 anonim 

válasza:

hát igen elég szar belegondolni én is így voltam 20 évesen,gondoltam-ez lesz egész életembe? nyilván igen mivel nincs végzettsége,de mégse így alakult,belevágtam egy vállalkozásba.
4/6 anonim 

válasza:

Neked legalább van munkád...
Egyébként most tanulok, hátha összejön valami, de annak ellenére, hogy nem menne rosszul, nem tudom meddig húzom még mert pont ilyen érzések vannak bennem. Nincs kedvem az egészhez, nem bírok koncentrálni. Nem tudom mi lesz így velem :P
Különben meg:
5/6 anonim 

válasza:

én már el. most vagyok az éhezés fázisban.
6/6 anonim 

válasza:

én is gondoltam már bele ilyenbe, és forgattam ki minden ilyen dolgot magamban ami a jövőt illeti... hirtelen elis ment a kedvem az élettől mert nincs célja igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!