Szerintetek jó ötlet a nagyszülőkkel egy házban élni? 18/L
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 15:43
1/4 anonim válasza:
Igen! Nagyon jó lehet. Nagyon örülnék... Persze már rég késő...
35n
2/4 Stella90 válasza:
szerintem is nagyon jó lenne...a nagypapáim még születésem előtt meghaltak....a nagymamáim pedig 4 éves koromban...én nagyonis örülnék neki...szerintem te is örülj neki, amíg tudsz...
3/4 anonim válasza:
attól függ, mennyire szereted őket.
én perpill együtt élek a két anyai nagyszülőmmel.
a nagyanyámat GYŰLÖLÖM.
tényleg.
nem szép dolog, de ez van.
ha feldobná a talpát, csak röhögnék.
borzalmas vagyok?
lehet.
de őt nem akarod ismerni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.
Mindenképpen lehet tőlük tanulni. Én 4 hónapot éltem a nyáron nagymamámmal, ő 83, én 23. Szerintem mindkettőnknek sokat jelentett, hogy jobban megismertük egymást, de az is igaz, hogy sok toleranciát igényelt az "együttélés" (mindkét fél részéről). Fontos, mint minden generációs lakóhelynél, hogy mindenkinek legyen külön tere, hogy mindenki félre tudjon vonulni, mert azért az a 60 év korkülönbség együtt jár az eltérő bioritmussal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!