Van még ilyen ember, aki fura érdeklődésű?
Akit a zene, képzőművészet, filmek, regények, sorozatok, tánc, egyszóval a kulturális dolgok nagyon kicsit érdekelnek csak - ha egyáltalán. Ugyanakkor mégse bulizással meg pl. számítógépes játékokkal tölti szabadidejének zömét.
Tudományos (vagy tudományosabb) témák felé, a "science" felé érdeklődőket keresek. Akiket a környezetvédelem, környezetvédelmi megoldások, közlekedés, informatika, természet, egészség, egészségvédelem, prevenció, lakberendezés, állatok stb-stb. érdekel, de olyannyira, hogy ezzel szeretik lefoglalni magukat szabadidejükben. Elmélkednek, terveznek. Utánaolvasgatnak...
Egyrészt érdekel, kb. mennyire vagyunk ezzel egyedül - azért tettem fel e kérdést.
Másrészt szerintem nemcsak nekem van kisebbségi komplexusom és önbizalom-hiányom többek között a különc érdeklődéseim, és az embereket összefogó, mindenkit érdeklő dolgok iránti érdeklődés hiánya miatt.
Egyedül tengődünk, néha magunk alatt vagyunk. Néha pedig felteszünk egy-egy "lelkizős" kérdést ide.
Ha már itt az internet, csoportot alakíthatnánk, akár pl. Facebook-on is. Amint találunk közös érdeklődést valakikkel, tervezgethetnénk, tapasztalatot oszthatnánk meg, talán többre mennénk, mint egyedül. - Ha meg ilyen nincs, legalább vigasztalódhatnánk, hogy: "nemcsak én vagyok ilyen fura egyedül a földkerekségen".
Legalább Téged az emberek lelki dolgai érdekelnek...
Engem sajnos ez nagyon nem. Empátiám egy kicsi van, ha látok vmi rosszat vagy mondanak nekem.
De olyanra, hogy pletyka, jellemekről való beszélgetés, ki hogy állt kihez, ki milyen... ez végképp nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!