Mit tennél, ha egy reggel arra ébrednél, hogy egyedül maradtál az egész Földön? A részleteket alább leírtam.
Nem tudom miért de én nagyon sokat gondolkodtam rajta mit tennék ha egyszer felkelnék és nem lenne sehol senki. Nagyon foglalkoztat a dolog. Ti mit csinálnátok?
A feltételek, részletek:
-eltűnt az összes ember és állat
-víz, áram, gáz van mert annyi "megrekedt" a csövekben hogy egész életedre elég legyen
-tévé, internet nincs
-látszólag minden olyan mint régen csak épp sehol senki
Mit kezdenél magaddal? Én biztos megpróbálnék keresni valakit, keresnék egy autót, megtankolnám, és elindulnék... vinnék magammal térképet, ruhát, amit kell... és elindulnék hátha ráakadnék valakire vagy valamire... kaja az lenne mert konzerveket akár évekig lehet enni, bolt meg bevásárlóközpont meg mindenhol van ahova belehet menni.
Aztán előbb utóbb úgyis véget vetnék az életemnek! De előtte még megnézném Európát autóval (távolabb sajnos nem mert vízre nem tudnék menni....)
Mi értelme véget vetni az életnek? Kaja meg nem fogy el, mert max termesztesz zöldségeket és azokon élsz tovább. Konzervek meg nem bírják több száz évig ja, de addig amúgyis meg halsz.
Egyébként én beköltöznék egy plázába, ott minden meg van, ami kell, és szórakoznék, imádnám, hogy megtehetek bármit. Nem lennék magányos, mert most sincs senkim.
Előbb utóbb valószínűleg megőrülnék (:
Nekem kellenek az emberek, kell akivel tudok beszélni stb..
Kedves kérdező!
1. válaszoló vagyok és nem föltétlenül kell szakorvos pl. még anyukám is otthon született a házukban orvos jelenléte nélkül :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!