Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok arrogáns,...

Miért nem tudok arrogáns, nagypofájú lenni?

Figyelt kérdés
Manapság hátrány ha valaki nem ilyen.32 éves vagyok és szeretnék olyan lenni de sose ment.Amit gondolok kimerem mondani de nem merek nagyszájú lenni mert anno suliba ha próbáltam az lenni és visszadumáltam megvertek mindig.Mit csináljak,hogy én is tudjak lekezelő nagyszájú lenni?
2011. nov. 9. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

20:54 vagyok

Igen, nem lehet mindenki arrogáns.

Sőt jobb esetben az arrogáns emberek is elnyomják magukban ezt a tulajdonságukat, nem használ sokat az ember megítélésének...

2011. nov. 10. 22:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudok olyan lenni pl.,hogy elkezd valaki velem ordibálni és én is elkezdek.Hanem inkább faképnél hagyom ill.ignorálom.
2011. nov. 10. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Hidd el,az arrogáns embereket nem szeretik igazán,és ők maguk sem boldogok a szívük mélyén.

Ha valaki lekezelő és nagypofájú,annak általában önértékelési problémái vannak.Tele vannak az ilyen emberek kisebbségi komplexussal vagy pedig őket is sokat piszkálták és így vezetik le...Ha valaki igazán magabiztos,akkor annak nincs szüksége arroganciára.

Személy szerint én sajnálom az arrogáns embereket...Nagy űr tátonghat a lelkükben.Egy igazán boldog egyénnek,akiben van szeretet önmaga és a környezete iránt is,meg sem fordul a fejében,hogy lekezelő legyen másokkal!

Ez nem egészséges lelki állapot!!Semmi haszna nincs!!

Magad legyél, és viselkedj úgy másokkal,ahogy te is szeretnéd,hogy veled viselkedjenek!

Nekem ez jött be...

19/L

2011. nov. 10. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 10. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!