Miért nem tudok arrogáns, nagypofájú lenni?
20:54 vagyok
Igen, nem lehet mindenki arrogáns.
Sőt jobb esetben az arrogáns emberek is elnyomják magukban ezt a tulajdonságukat, nem használ sokat az ember megítélésének...
Hidd el,az arrogáns embereket nem szeretik igazán,és ők maguk sem boldogok a szívük mélyén.
Ha valaki lekezelő és nagypofájú,annak általában önértékelési problémái vannak.Tele vannak az ilyen emberek kisebbségi komplexussal vagy pedig őket is sokat piszkálták és így vezetik le...Ha valaki igazán magabiztos,akkor annak nincs szüksége arroganciára.
Személy szerint én sajnálom az arrogáns embereket...Nagy űr tátonghat a lelkükben.Egy igazán boldog egyénnek,akiben van szeretet önmaga és a környezete iránt is,meg sem fordul a fejében,hogy lekezelő legyen másokkal!
Ez nem egészséges lelki állapot!!Semmi haszna nincs!!
Magad legyél, és viselkedj úgy másokkal,ahogy te is szeretnéd,hogy veled viselkedjenek!
Nekem ez jött be...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!