Te elmondanád otthon?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok a multhéten elmentünk egy házibuliba ahol mindenki piás drogos volt és igy mentünk ki éjjel egy parkba a társasággal.a lényeg az hogy ugy viselkedtem mint egy utolsó nem mondom mi.ami piát megittam földhöz vágtam az üvegét végigsmároltam a fiukat stb.nagyon durva?:$$ eléggé szégyenlem magam2011. nov. 9. 11:54
11/15 anonim válasza:
hát elég szégyen amit csináltál, de nem kell senkivel megbeszélned, elfelejted és továbblépsz.
12/15 A kérdező kommentje:
elég megértők a szüleim ugy tudták hogy házibuli lesz és arrol nem tudtak hogy mi a parkba is kimegyünk
2011. nov. 10. 10:33
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
háth én is kerÜltem már ilyen helyzetbe én nem mondtam el otthol...én is szégyeltem magamat tényleg ribancos volt most nem akarlak meg sértenni de én is voltam már ribancos :S úgy ,hogy volt kinek meg szolalnija...az a lényeg ,hogy ne csinálj rendszert belÖle.
15/15 anonim válasza:
Azzal a személlyel beszélj, Aki legközelebb áll a szívedhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!