Elmondanád egy apácának, hogy nem vagy szűz, holott ő az hirdeti, hogy házasság előtt tilos a szex?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 11:29
1/9 anonim válasza:
Igen, elmondanám. Én nem vagyok se pap se apáca.Ez az ő vallásuk.Am meg rengeteg pap és apáca szüzetlen. :)
2/9 anonim válasza:
Igen, de leginkább arról világosítanám fel, hogy egy az emberiséget álszent züllésbe taszító szrságnak a hirdetője, amely több ember haláláért felelős mint Hitler, Mao Ce-tung és Sztálin rezsimje összesen. Arról ne is beszéljünk, hogy körülbelül 400-500 évvel vetette vissza a tudomány fejlődését.
4/9 anonim válasza:
Egyszer szet kell kefelni rendesen es felejti az egesz baromsagot :)
5/9 anonim válasza:
ez egy roppant megbocsátó vallás, szóval nyugodtan. Nem fog kiátkozni, meg kiabálni sem, feltehetőleg.
Amúgy manapság már teljes nyugalomban tartanak templomi esküvőt olyan pároknak, ahol a nőnek már nagy pocakja van mert terhes, szóval...
7/9 anonim válasza:
NANÁ !
Sőt azt is,hogy a párkapcsolatok alfája és omegája a JÓ SZEX.
Ami nélkül az a bizonyos házasság halálra van ítélve.
Rosszabb esetben csak a gyerek(ek) tartják össze az ilyet - úgy ahogy,amiben persze nem sok köszönet van pláne nekik.
Sőt kötelezővé tenném az ún. "próbaházasságot",egy év EGYÜTTÉLÉS (és annak működőképessége) után engedélyezném csak a frigy szentesítését !
8/9 anonim válasza:
igen, mivel egyrészt házas vagyok, másrészt nem vagyok apáca (nem élhetek bezárva :o))
9/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen az apáca személyisége. Nem biztos, hogy mindenben egyezik a véleménye az egyházéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!