Összeomlás? Az.
Amikor mások problémáját olvasod, az mennyivel csökevényesebb mint a sajátod.. Ez őszintén megmondva, ebben a megfogalmazásban sajnos csak azért ekkora teher, mert tinédzser vagy!!
ÉS ez jó!!! Fiatal vagy! Előtted szabadon ott van a változás lehetősége!! Bármikor változtathatsz!!
Én 3 évet húztam le 1 iskolában. 3 év depresszió, de eközben szoktam le a cigiről és az alkoholról is!
De aztán 11.-ben egy pénteki napon.. Megrántottam a vállam és közöltem a szüleimmel, hogy iskolát váltok!!!! Eszembe jutott egy iskola, elmentem a nyílt napra, másnap átiratkoztam és a váll rántásomra rá pontosan 1 hétre már egy másik iskola, másik osztályában ültem, mint új tanuló!
Én 1 évet vesztettem, 1 évvel leminősítettem magamat, csak hogy átvegyenek, 8 osztályzó vizsgát kellett tennem fél év alatt (szakmai tantárgyakból).
Előtted ott van a lehetőség, hogy még csak kilencedikes vagy! Félév előtt! Bárhova mehetsz!!!!!!!
A saját döntésed, hogy megvársz 10-15 öngyilkossági kísérletet vagy váltasz és boldog leszel!!!!
A tini lélek amilyen bonyolultnak érződik, igazából pont annyira egyszerű! HA erre rájössz és megtanulod koordinálni, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, még ez a hormontól felborult "zűrzavar" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!