Összeomlás? Az.

Figyelt kérdés
Teljesen tönkrement az életem... A suli rosszul megy. Gimis 1. évem. Osztálytársak gyökerek (90% cigány), aki meg nem az is ****. Kivéve szobatársak, ők rendesek, rájuk tudok csak támaszkodni. 2.os lány akibe szerelmes voltam, 1 hónap után árulta el: kis szaros elsőssel nem járna. Később kiderült egyikük sem járna egy elsőssel. Oké. Őszi szünet.. Király? Nem! Itthon sem minden oké, de valamivel jobb. De mindjárt jön megint a rémálom. Lassan már a cigire is rászokok, meg az ivászatra. Most van megint egy lány aki tetszik, de már azt sem tudom hogyan fogjak hozzá. Szóval valami tipp, hogyan kerüljek ki ebből a helyzetből?
2011. nov. 3. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
A cigivel kapcsolatban ,ne fogadj el több szálat,mert ha rászoksz akkor sokkal többe fog kerülni az élet,több mindenben rosszabb lesz a mínőséged...Szerintem akaraterővel és egy másik sulival jobban járnál...
2011. nov. 4. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor mások problémáját olvasod, az mennyivel csökevényesebb mint a sajátod.. Ez őszintén megmondva, ebben a megfogalmazásban sajnos csak azért ekkora teher, mert tinédzser vagy!!

ÉS ez jó!!! Fiatal vagy! Előtted szabadon ott van a változás lehetősége!! Bármikor változtathatsz!!

Én 3 évet húztam le 1 iskolában. 3 év depresszió, de eközben szoktam le a cigiről és az alkoholról is!

De aztán 11.-ben egy pénteki napon.. Megrántottam a vállam és közöltem a szüleimmel, hogy iskolát váltok!!!! Eszembe jutott egy iskola, elmentem a nyílt napra, másnap átiratkoztam és a váll rántásomra rá pontosan 1 hétre már egy másik iskola, másik osztályában ültem, mint új tanuló!

Én 1 évet vesztettem, 1 évvel leminősítettem magamat, csak hogy átvegyenek, 8 osztályzó vizsgát kellett tennem fél év alatt (szakmai tantárgyakból).

Előtted ott van a lehetőség, hogy még csak kilencedikes vagy! Félév előtt! Bárhova mehetsz!!!!!!!

A saját döntésed, hogy megvársz 10-15 öngyilkossági kísérletet vagy váltasz és boldog leszel!!!!

A tini lélek amilyen bonyolultnak érződik, igazából pont annyira egyszerű! HA erre rájössz és megtanulod koordinálni, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, még ez a hormontól felborult "zűrzavar" is.

2011. nov. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!