Milyen plüssállattal alszol?
Figyelt kérdés
Vicces kérdés, de komolyan kérdezem :D Azt is mondhatod, ha nem alszol vele.
Én 17 éves létemre egy plüsscápával alszok, ari :D
2011. nov. 3. 19:26
12/25 anonim válasza:
Macsával. Kb. 2 éves koromban kaptam, más plüssel nem is szerettem soha aludni. (Szerencsére rendben van eléggé, jó minőségű plüss és normális körülmények között volt tartva.) 20n
13/25 anonim válasza:
Én 12 éves koromig aludtam egy plüss Mókus Lucával és egy plüss Télapóval ( még nagyon kicsi koromban kaptam) aludtam. Ja és fiú vagyok :'D
14/25 Jack Jonson válasza:
én egy disznóval meg oroszlánnal
16/25 anonim válasza:
Nekem meg van egy plüsskoalám de amúgy sok plüssjátékom van, de én a koalámat szeretem:):):):)Imádom <3<3<3<3<3
13/F
17/25 anonim válasza:
egy pici tigris, és amit az ágyam és a falam közé begyömöszöltem :3
18/25 anonim válasza:
Én egy nagyon puha plüsscicával : ) Imádom
19L
19/25 anonim válasza:
én egy macival amit apu hozott amikor megszülettem, és egy cicával, Pihével, aki már mindent megélt, szóval eléggé nyúzott. általában a vizsgáimra is beviszem (már az ofőm, meg az összes vizsgáztatóm ismeri)+osztálykirándulásokra is. :D
20/25 anonim válasza:
Én plüssmacival. :) Meg egy párnát szoktam még ölelgetni néha. Ha tesómnál alszok, akkor egy tigrissel, és egy leopárddal. 20L ^^'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!