Milyen plüssállattal alszol?
Figyelt kérdés
Vicces kérdés, de komolyan kérdezem :D Azt is mondhatod, ha nem alszol vele.
Én 17 éves létemre egy plüsscápával alszok, ari :D
2011. nov. 3. 19:26
2/25 anonim válasza:
Félszemű párnamedve, egy régi kutya meg világítós párna. Mondjuk csak az ágy sarkában van nem közvetlen velük alszok.
4/25 A kérdező kommentje:
Azzal mindenki alszik :D
2011. nov. 3. 19:34
5/25 A kérdező kommentje:
Mármint takaróval :P
2011. nov. 3. 19:34
7/25 anonim válasza:
A réges-régi plüsspandámmal, Toraborutóval, egy kicsi, kabátos bézs mackóval, ő Mackó Úrfi és egy csokornyakkendős barnamedvével, Rudi Macival.
8/25 A kérdező kommentje:
Macimánia?:D
2011. nov. 3. 20:27
9/25 anonim válasza:
Macifan vagyok, de úgy általában plüssállatmániás. Vannak cicák, nyuszik, kutyusok dögival, de a macik azok macik:)
10/25 A kérdező kommentje:
Nekem is sok van kiskoromból, viszont nagyrésze elég igénytelen és régi, ezeket a szekrényben tartom inkább.. Még egy plüssmacska van az ágyam szélén, az csak azért van ott, mert az igazi cicáink szeretnek játszani vele :D
2011. nov. 3. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!