Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet kisugárzást "csinál...

Hogy lehet kisugárzást "csinálni"?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, s úgy érzem nincs kisugárzásom, s nem is közelednek hozzám az emberek. Ilyenkor mi a teendő?
2009. máj. 6. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos kisurárzást nem lehet "csinálni". az egy olyan egyéni báj az emberben, ami vagy megvan vkiben vagy nincs.

annyival azért tudsz kompenzálni, hogy természetes, kedves, vidám, nyitott lányként viselkedsz. az ilyen embereket mki szereti.

2009. máj. 6. 16:30
 2/8 anonim válasza:
97%
Legyél kicsit magabiztosabb! Szerintem túl visszahúzódó vagy.
2009. máj. 6. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó választ kaptál az előző két hozzászólótól, nekem még annyi jutott eszembe, hogy fogadd el magad (tudom ebben a korban nehéz, én is csak pár évvel vagyok idősebb nálad, és nekem sem teljesen sikerült még), bízz magadban, járj emelt fővel, húzd ki magad, próbálj őszintén mosolyogni. 21/L
2009. máj. 6. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A kisugárzás az, amikor az emberek olyannak látnak, amilyennek te magadat. Ha elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, és szereted magadat (egészséges egoizmus), akkor az emberek is szeretni fognak és közelednek feléd. Nem kell, hogy te legyél a legharsányabb egy társaságban, a lényeg, hogy legyen önbizalmad és tisztában legyél az előnyeiddel, adottságaiddal és azokat hangsúlyozd, használd őket megfelelően. Ne játszd meg magad, ne akarj más lenni, legyél természetes. Mosolyogj sokat, légy pozitív. Öltözz olyan ruhában, amiben jól érzed magad és ami előnyös, nem hátrány a színes ruha.

Nekem bejöttek ezek, remélem segítettem.

2009. máj. 6. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen kedvesek vagytok! Megfontoltam őket, s majd dolgozok rajtuk! :)
2009. máj. 6. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Azt már megtették chernobyl bal XD
2009. máj. 7. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
*chernobyl-ban
2009. máj. 7. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetben engem is sokáig foglalkoztatott ez a kérdés. Nekem végül egy konkrét "technika" segített: amikor úgy éreztem, elhágy az önbizalmam, egy pozitív töltetű mondatra/kifejezésre koncentráltam, amit egy darabig ismételgettem (görcsösségtől mentesen), és egy kis idő elteltével sitty-sutty a személyiségem részévé vált(: Izzón ajánlom!!!
2009. máj. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!