Mit tegyek ha nem merek bemenni üzletekbe? Mert attól félek hogy kinevetnek és lenéznek. A ruházatom miatt pl. Bundát akarok venni összegyüjtöttem a pénzt
Figyelt kérdés
amugy nem járok drága cuccokban de ez a bunda már az álmom volt. viszont arra gondolok ilyen üzletekben kinéznek engem ahol ahogy benéztem dámatipusu nők vannak meg drága táskákkal stb én meg átlagosan öltöködöm nem vennék 300ezerért táskát de az 1 millás bundára nagyon vágym és összegyüjtöttem rá a pénzt hogy győzzem ezt le magamban? Amugy máskor is mindg ugy érzem kibeszélnek meg nem vagyok elég jó mintha rosszabb lennék másoknál2011. nov. 2. 10:53
11/16 A kérdező kommentje:
Na megvettem a bundát:-) Nagyon szép. a sógornőmmel mentem végülis vele nem féltem. és pozitív csalódás volt kedves volt mindenki. Picit drágább volt 1,243 millio.De gyönyörű hosszu barna és csincsillaa gallérja .
Nincs kidobni való pénzem én erre évekig gyüjtöttem. Más autóra gyüjt annak meg lehetne mondani akkor ne vegyen autót inkább adja azoknak akiknek bkv bérletre se telik
És nem vagyok gazdag havi 298at keresek amiért keményen dolgozom. Nem tudom miért kell az embert leszólni ez miatt hogy a vágyát teljesíti.
2011. nov. 3. 11:23
12/16 anonim válasza:
Azzal nincs semmi baj, hogy teljesítetted egy álmod. Csak ne tudd meg, hogy bánnak azokkal az állatokkal, akiket bundakabátnak szánnak.
13/16 anonim válasza:
Elsüllyedhetnél szégyenedben a nercbundád miatt....:(
14/16 anonim válasza:
Havi 298? És nem vagy gazdag? Ez a kérdés egyáltalán komoly?
Nem tudom egyesek hol élnek...
16/16 anonim válasza:
Szia ! Van egy eredeti sarki róka bundám. Nem ér 1 milliót, de szeretnék megválni Tőle, és 35 ezer forintért neked adnám ! Érdekelne ?? kiraly_lora@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!