Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van most valamilyen problémád?...

Van most valamilyen problémád? Vagy kérdésed?

Figyelt kérdés
belinkelheted:) és megebszélhetjük a dolgokat..
2011. nov. 1. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát eléggé szégyellem, amúgy emetofóbia, és eritrofóbia... nem tudom senkivel se megbeszélni, szerintem csak az értheti meg ,aki már átélte:/
2011. nov. 1. 22:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Bolond vagy:) Ez annyira nem ciki,nem értem miért szégyelled. Az első nekem is volt csak jött egy másik betegség azóta attól félek,de nagyon:S Úgy voltam vele,hogy nem ettem sötétedés után meg este ,mert féltem,hogy hányni fogok. Meg az utazásokon nem ettem egy napon kerestül semmit,mert félek,h hényi fogok. Gondolhatod nekem az éhezéstől volt hányingerme esténként... A másik meg most is van nálam:O Nem is tudtam,h ennek neve is van:O Ha gondllod ebzsélgethetünk:) Írj privit vagy írjak én?
2011. nov. 1. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
írok én, megadhatom az msn címet?:)
2011. nov. 1. 23:22
 14/20 Walk With Me ***** válasza:

Nem találok egy olyan lányt aki nem jár bulizni, lehet vele komolyabb dolgokról is beszélni, tetszünk egymásnak és megvan az a plusz amitől kialakulhatna a szerelem és egy boldog párkapcsolat. Mindenki azzal traktál, hogy majd akkor jön el amikor nem számítok rá meg blabla, de hogy ne számítsak mikor már annyira vágyom egy társra...

20F

Ez a problémám.

2011. nov. 2. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
unatkozok egy kicsit:/
2011. nov. 2. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Walk With Me:

együtt érzek veled, mindenki azt mondja, hogy jön, majd amikor jönni kell... de sose jön az a gond.

2011. nov. 2. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
van még rajtam kívül olyan aki unatkozik? és lenne kedve beszélgetni?:)
2011. nov. 2. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Ezek a dolgok mostanában nekem elég nagy problémának számítanak.bár mióta kiírtam,elgondolkodtam jobban a dolgokon,csak akkor még frissen muszály volt leírnom..azért még most sincs minden rendben,de fontos lenne még pár tanácsot kapnom valakitől.aki tud az segítsen légyszi,ha van elég ideje elolvasni..

2011. nov. 2. 20:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Én bárkivel szívesen ebszélgetek msn és vagy facebookon..bár a fész csetet nem szeretem,de ha nincs más:) Aki írta,h nem talál rendes csajt! hülyeség ez a várakozás dolog..nem fog senkinek a sültgalamb a szájába repülni sajnos! ha gonodlod veld is szívesen bezsélgetek:)
2011. nov. 2. 22:15
 20/20 mileycyrus.forever válasza:

rettegek a víztől. főleg nyáron amikor szabad strandra megyünk nem látok semmit, nem tudom mi van a lábam alatt. de nem tudok mit csinálni be kell mennem másképp megsülök a napon.

légyszii segíts mi lehet ez???

2013. márc. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!