Van most valamilyen problémád? Vagy kérdésed?
Nem találok egy olyan lányt aki nem jár bulizni, lehet vele komolyabb dolgokról is beszélni, tetszünk egymásnak és megvan az a plusz amitől kialakulhatna a szerelem és egy boldog párkapcsolat. Mindenki azzal traktál, hogy majd akkor jön el amikor nem számítok rá meg blabla, de hogy ne számítsak mikor már annyira vágyom egy társra...
20F
Ez a problémám.
Walk With Me:
együtt érzek veled, mindenki azt mondja, hogy jön, majd amikor jönni kell... de sose jön az a gond.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Ezek a dolgok mostanában nekem elég nagy problémának számítanak.bár mióta kiírtam,elgondolkodtam jobban a dolgokon,csak akkor még frissen muszály volt leírnom..azért még most sincs minden rendben,de fontos lenne még pár tanácsot kapnom valakitől.aki tud az segítsen légyszi,ha van elég ideje elolvasni..
rettegek a víztől. főleg nyáron amikor szabad strandra megyünk nem látok semmit, nem tudom mi van a lábam alatt. de nem tudok mit csinálni be kell mennem másképp megsülök a napon.
légyszii segíts mi lehet ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!