Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te elmondanád a legjobb...

Te elmondanád a legjobb barátaidnak, ha leszbikus lennél, hogy az vagy?

Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy nem merem elmondani nekik.. már lassan két éve nyomaszt a dolog.. Azt mondják ,hogy bármi történne ők a barátaim maradnának.. de akkor is.. nem merem felvállalni. mert lehet ,hogy azt mondják ,hogy ez semmin se változtat ,de szerintem utána egy kicsit távolságtartóbbak lennének vagy valami ilyesmi. : (
2011. okt. 31. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
^ Attól, hogy neked jól sikerült és minden barátnöd legalább biszex, attól még nem biztos, hogy másnak is ilyen jól menne... Hidd el, vannak a lányok között is sokan nagyon elutasítóak..
2011. nov. 4. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:
96%
..és aki barátságból elutasító lesz egy pillanat alatt, az azt se tudja, mi a barátság. A környezet meg olyan, amilyen. Heterókról se ritkán mondják, hogy saját nemükhöz vonzódnak, mégis megvannak valahogy, pedig az ő esetükben nem is igaz. Divat is a coming out... Az igazság is hajlamos kiderülni... Életed párját meg nem lenne jó rejtegetni... Az inkvizítorok is jót akarnak, és szerencsére nem raknak máglyát alattad... Szerintem se az utcán kell szerelmeskedni, meg a felvonulások is mocsok módon ízléstelenre sikerednek, jó lenne szebben, és semmi gond nem lenne. A többi ellenvetés meg csak előítélet, értelmetlen továbbgondolni.
2011. nov. 4. 12:29
 13/13 anonim válasza:
Én bi vagyok, és félek elmondani a legjobb barátomnak mert szerintem eléggé homofób, meg a szüleimnek is de nekik majd elmondom csak késöbb. De szerintem mond el nekik úgy jobb lesz, én már elmondtam két embernek és azóta jobb.
2022. febr. 22. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!