Nincs kialakult személyiségem. Nemtudok kapcsolattot teremteni emberekkel. Ezt úgy értem, h oda merek menni bárkihez (vendéglátásba dolgozom, emberek között mozgok) viszont nemtudok senkivel se beszélgetni 2-3 percnél tovább, mert kifogyok a témából?
Szia!
Én is pont ugyanilyen vagyok,csak 15 éves és lány.
Igazi barátnőm is csak egy van,ha még nevezhetem így...Lassan már vele is megszűnik a kapcsolatom,pont miattam :( Egy osztályba járunk de nem szoktunk sokat beszélgetni,mivel egyszerűen nem tudok,persze válaszolok ha kérdez valamit,de amúgy én is csak tőmondatba tudok vmit válaszolni,kérdezni,mondani.
Ja és a fi7k úgy szoktak csúfolni az osztályomban h "néma lány" :(
mintha csak én írtam volna ki a kérdést, a vendéglátós részt kivéve.. és az első válaszoló első 2 mondata is igaz rám .. :D én is utálom, de nem tudok vele mit tenni, meg sokszor pont ilyen emberkékkel kezdek beszélni, és én mondom a magamét, de mondanak rá valamit, és annyi.
pedig volt olyan, hogy egy ilyen szótlan lánnyal voltam, és nekem ( aki alig mukkan meg :D ) mondták, hogy a másik lány milyen kis csendes, én meg milyen közvetlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!