Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kialakult személyiségem....

Nincs kialakult személyiségem. Nemtudok kapcsolattot teremteni emberekkel. Ezt úgy értem, h oda merek menni bárkihez (vendéglátásba dolgozom, emberek között mozgok) viszont nemtudok senkivel se beszélgetni 2-3 percnél tovább, mert kifogyok a témából?

Figyelt kérdés
Nincsenek ötleteim!Ha kérdeznek csak akkor válaszolok. Sajnos nekem úgy tünik, h ez adottság kérdése, amikor valakiből ömlik a szó, belőlem sajnos nem. Ez mellé azt is hozzá kell tennem, h iszonyú feledékeny vagyok. Mit tehetek ez ellen? Mit javasoltok?
2011. okt. 30. 15:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én is pont ugyanilyen vagyok,csak 15 éves és lány.

Igazi barátnőm is csak egy van,ha még nevezhetem így...Lassan már vele is megszűnik a kapcsolatom,pont miattam :( Egy osztályba járunk de nem szoktunk sokat beszélgetni,mivel egyszerűen nem tudok,persze válaszolok ha kérdez valamit,de amúgy én is csak tőmondatba tudok vmit válaszolni,kérdezni,mondani.

Ja és a fi7k úgy szoktak csúfolni az osztályomban h "néma lány" :(

2014. ápr. 8. 15:01
 22/24 anonim ***** válasza:
61%
*fiúk
2014. ápr. 8. 15:03
 23/24 anonim ***** válasza:
52%
Önismereti problémáitok vannak. Nincs olyan, hogy valaki örökli a csendességet, azon is lehet változtatni...keresni olyan hobbit, olyan időtöltést, amiben kiéli az ember a kreativitását, tehetségét, általa önbizalomra tesz szert. Az önbizalom sugárzik és pozitív embereket hoz az életedbe. Minden belülről fakad. Sosem szabad függni senkitől ,és semmitől. Légy stabil, építsd magad, és ne gondolkozz annyit, csak csináld!! Legyenek tartalmasak a napjaid!!! Nem könnyű, de ez lehet a kiegyensúlyozott élet titka.
2014. szept. 28. 21:10
 24/24 anonim válasza:

mintha csak én írtam volna ki a kérdést, a vendéglátós részt kivéve.. és az első válaszoló első 2 mondata is igaz rám .. :D én is utálom, de nem tudok vele mit tenni, meg sokszor pont ilyen emberkékkel kezdek beszélni, és én mondom a magamét, de mondanak rá valamit, és annyi.

pedig volt olyan, hogy egy ilyen szótlan lánnyal voltam, és nekem ( aki alig mukkan meg :D ) mondták, hogy a másik lány milyen kis csendes, én meg milyen közvetlen vagyok.

2014. szept. 30. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!