Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kialakult személyiségem....

Nincs kialakult személyiségem. Nemtudok kapcsolattot teremteni emberekkel. Ezt úgy értem, h oda merek menni bárkihez (vendéglátásba dolgozom, emberek között mozgok) viszont nemtudok senkivel se beszélgetni 2-3 percnél tovább, mert kifogyok a témából?

Figyelt kérdés
Nincsenek ötleteim!Ha kérdeznek csak akkor válaszolok. Sajnos nekem úgy tünik, h ez adottság kérdése, amikor valakiből ömlik a szó, belőlem sajnos nem. Ez mellé azt is hozzá kell tennem, h iszonyú feledékeny vagyok. Mit tehetek ez ellen? Mit javasoltok?
2011. okt. 30. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Közösségi oldalon én nem igazán beszélek másokkal, mert ami ott megy nem érdekel, inkább társkereső meg chat, ahol ment/megy a duma, de abba hagytam ezt, mert neten kiállítok magamról egy teljesen más képet és élőbe meg nem tudok reagálni normálisan. Volt egy csaj, akivel találkoztam és kis idő után meg is jegyezte, hogy neten hogy dumálok ott meg nem is ilyen vagyok. Szóval az lenne a jó, ha az embernek az agya mindenhol jól vágna és nem blokkolna.
2011. okt. 31. 13:55
 12/24 A kérdező kommentje:

De látod,chaten keresztül összebírtál hozni egy randit,nekem már ez se megy.Úgy érzem,h örököltem ezt a szótlanságot,méghozzá a papám volt ilyen,ő ritkán beszélt,helyette inkább olvasott.Ha beszélgetek valakivel,egy idő után elcsendesedek és akkor le is zárom a beszélgetést,akkor már menekülök ebből a helyzetből.

Sztem a szótlanság miatt depis is lettem.

2011. nov. 1. 11:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy összehoztam egy találkát még nem vagyok előrébb, mert élőben elrontom az egészet és hosszútávon így sose lesz kapcsolatom. Nem jó ez sehogy sem, azt kell mondanom. Tenni nehéz ellene, ha az ember azt se tudja, hogy hol kezdje.
2011. nov. 1. 12:27
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekem javasolták a kognitív terápiát,de ez Nekem nem segít,mert én oda merek menni bárkihez,csak nemtudok miről dumálni.NEM JÖN AZ IHLET!HA mégis valami téma van,akkor egy idő után elcsendesedek.

Ezért vagyok bajba a chaten is,nemtudok mit írni.

Van kedved néz utánna ennek a terápiának,rajtad ez segítene sztem.De ez csak egy tipp,nem vagyok orvos,meg semmi.

2011. nov. 1. 18:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Honnan írsz egyébként?
2011. nov. 1. 18:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Pedig a chat tényleg remek tréning lenne!!!

Nézd meg most is írogatsz nekünk névtelenül ez már egy haladás...EZekután majd a chaten is gyakorolhatsz,bár ott nagyon sok a bunkó meg a buta ember,de ezeken ne lepődjél meg...

Próbáltál már csajozás közben inni egy picit???Vagy bedobni elötte egy feles pálinkát?Van bartátod akivel élőben is szoktál beszélgetni?Vagy kollégák esetleg?Soha nem votl snki sem akivel egy jót elbeszélgettél volna???

Figyú mondok valamit...én valami nagydumás voltam amíg már én sem vagyok a régi...Nálam is volt már olyan mikor megtapasztaltam azt a bizonyos kínos csöndet...Figyelj ha kínos csend van az nemcsak a te hibád!Ilyenkor a beszélgető partnered normális akkor fenntartja a beszélgetést valami mással csak ne legyen az a kínos csend...ERgo nem mindig te vagy a hibás...

Lehet próbálkoznod kéne egy picit a sörivással hátha szófosó lessz belőled... :)

Vagy...vegyél egy amulettet amit a kezedben tudsz szorongatni amikor izgulsz és a feszültséget ezáltal letudod vezetni,de figyelj arra mindig hogy ne túl feltünően szorongassad(tedd zsebre olyankor a kezed)

Szerintem megfogjátok tudni oldani ezeket valahogy...

egy kis olvasnivaló [link]

2011. nov. 1. 19:15
 17/24 A kérdező kommentje:
18.58 -nak prívátban válaszoltam
2011. nov. 3. 16:19
 18/24 A kérdező kommentje:

úgy látom,h én ezt a szűkszavúságot örököltem,itthon se nagyon beszélek,zárkózott típus vagyok,pedig utálom a magányt

a jóval fiatalabb féltesómból ömlik a szó,van véleménye mindenről,stb.

ne tudok vicceset mondani

nagyon könnyen befolyásolható vok,mert nemtudok a dolgok mögé látni vagy gondolni

2011. nov. 3. 16:26
 19/24 A kérdező kommentje:

nincsenek barátaim,lemorzsolódtak mellőlem,de azért mert nem vok érdekes személyiség

régen ha összejártunk,akkor se tudtam semmihez se hozzászólni

pia nálam nem segít,úgyanúgy nem mondok semmit,csak többet vigyorgok...

2011. nov. 3. 16:29
 20/24 anonim válasza:

Szia!

Én is ilyeen személyiség vagyok, 29f, és az idő előrehaladtval egyre rosszabbnak érzem. Mikor "beszélgetésbe" keveredek nincsennek gondolataim teljesen blokkolva van az agyam, és néma vagyok. Úgy érzem nincs személyiségem sem, nincsen véleményem a dolgokról, hacsak nem olyan egyszerű, nem összetett, de akkor sem igen kommunikálom. Annyira szeretnék normális lenni, személyiséggel rendelkező életvidám valaki, de egyelőre nem megy. Persze így nekem is esélytelen lányokkal ismerkednem. Találtam egy oldalt ahol deperszonalizációs zavarban szenvedő emberek hasonló jelenségről (ti. némaságról) számolnak be. De nem vagyok benne biztos, hogy ez a bajom/unk.

Veled mi újság? Történt valami változás azóta mióta írtál ide? Próbálsz valahogy változtatni ezen? Meditáció, este lefekvéskor vizualizációval pl.?

2013. jan. 5. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!