Most ez mit jelent, lusta vagyok vagy "nagy"?
Ötödikes vagyok és már "nagylány". Összesen vagyunk 5-en lányok az osztályban, és a többiek még kicsik! Értitek? Na szóval amikor elmegyek velük valahova akkor ők főleg ugrálnak össze vissza és engem s "rángatnak". Viszont én nem akarok ilyen helyekre menni! Ez lustaság vagy a "korral jár (amiatt mert gyerekesek én meg már nem)"?
Buta kérdés, de fontos!
gyerekesek azt szeretnék h rázódj vissza az ő társaságukba.
bár én elmagyaráznám neki érthetően h " figyeljetek. már nemvágyom a társaságotokra mert úgyérzem gyerekesen viselkedtek és ez zavaró számomra"
hallod mond ezt..:D de akkor számíts arra, hogy ki közösítsenek.:D
és egy 5.-es lány nem lehet annyira "érett"
ismerős! viszont rosszul fogsz járni, ha megbántod őket, mert a "nagyok" meg téged nem fognak befogadni, mivel még a szemükben te "kicsi" vagy!
próbálj meg felajánlani nekik olyan programot, amit te is élveznél! ha a szemedre vetik, hogy az milyen unalmas, akkor szépen te is mondhatod, hogy neked meg az égő ugrabugrálásból kezd eleged lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!