Miért érezhetem ezt? 17/L
Amióta láttam Moammer Kadhafi holttestét az interneten azóta sajnálatot érzek iránta.
Tudom ,hogy diktátor volt de valahogy mégis rokonszenvet érzek iránta amióta megtudta ,hogy lelőtték.
Akkor egy kicsit könnyeztem amikor mutatták a TV-ben ,hogy milyen sokan örülnek a halálának.
én sem szeretem látni, milyen kegyetlen az ember, még akkor sem, ha teljesen jogosan állnak bosszút egy még sokkal kegyetlenebb emberen.
ez mindig megmutatja, mennyivel rosszabbak vagyunk a vadállatoknál.
"Talán mert egy erőskezű ember volt és szar ilyen kiszolgáltatott helyzetben látni."
Igen.
Remélem békében nyugszik a túlvilágon.
22:21 vagyok
Még annyit hogy én másnál is ezt érzem ha elegáns, magabiztos vagy erős jellemű emberrel történik ilyensmi. Sőt akár egy filmnél is.
Mennyire retardált balfsz sötét ember. Kérdező te pszichopata vagy. "A kérdező kommentje:
Oszama csak egy terrorista volt.
Kadhafi egy ország elnöke aki valamennyire próbált segíteni a népének."
Ezt mond el kérlek azoknak a nőknek is, akiket szerencsétlen báránylelkű és segítőkész diktátorod erőszakoltatott meg a katonáival. Ő adta személyesen parancsba, hogy erőszakolják meg a lázadó területeken élő nőket, ezzel is csökkentve az ellenállás erejét, demoralizálva őket. Illetve biztos láttad a politikai börtönöket is, ahol egyszerűen ott hagyták az éhen halt foglyokat a többiek közt. Az is jó kis segítség a népnek nem de?
Ha ostoba buta liba vagy akkor kérlek ne szólj bele férfiaknak való témába, inkább nézd a varázsdobozod tovább, és vegetálj addig amíg nem mész a mártírod után.
"Remélem békében nyugszik a túlvilágon."
Hát a pokolban nem tudom hogy lehet békében nyugodni.
"Remélem békében nyugszik a túlvilágon."
Hát remélem olyan békében nyugszik, amilyen "békét" teremtett.
Kérdező! Valószínűleg elég keveset tudsz a világról, és ha egy borzalmas helyzetet látsz, sajnálni kezded az áldozatot. Ez teljesen normális. Ha nem így lenne, belőled is egy aberrált diktátor válna.
De meg kell tudni különböztetni a dolgokat. Kadhafi történetesen egy véreskezű diktátor volt, aki elég dicstelenül halt meg, többek között ezt magának is köszönhette. A halálának ezt a fajtáját lehet sajnálni, de tudni kell, hogy sokszorosan megérdemelte a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!