A napokban külön költözök anyumtól, de akármilyen gáz, én még szoktam félni egyedül éjjel mit tegyek ezellen? (böv lent)
Figyelt kérdés
Igazából nem én költözök el, hanem ő, méghozzá egy másik városba munka miatt. Én 18 éves lány vagyok, szerintem közrejátszik, hogy rengeteg horrort néztem és éjjelente eszembe jutnak néha jelenetek különösen a szellemes filmekből és saját magamat paráztatom be ezzel, akármennyire nem akarom..ilyenkor van, hogy napkeltéig számitógépezek inkább, de ez most nagyon rossz megoldás lenne, mivel iskolába kell menjek reggelente..mit csináljak?2011. okt. 16. 23:48
11/12 A kérdező kommentje:
ma fog elutazni..:D köszi a válaszokat amúgy
2011. okt. 17. 11:12
12/12 anonim válasza:
Majd írd meg akkor holnap hogy túlélted-e a mai alvást és hogy hogyan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!