Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha társaságban - kis csoportos...

Ha társaságban - kis csoportos foglalkozásokon, suliban is - nagyon gátlásos vagyok, baj lenne ha innék valami alkoholt, mielőtt elindulok otthonról (nem szórakozni)?

Figyelt kérdés
Persze nem rendszeresen, csak hogy ne legyek zavarban, ha fel kell szólalnom, vagy kiselőadásom van (Egyébként nem szoktam inni - nem is szeretem az alkoholt.) Baj lehet belőle? Mit igyak? (nem sokról lenne szó) Vagy van valami feszültség oldó gyógynövény-tea?
2011. okt. 16. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Figyelj egy próbát szerintem meg ér de tényleg picit igyál elég gáz teli vigyorral megjelenni valahol.amúgy én kiselőadásra ajánlom neked nagyon!!De ne napi használatra csak ha felelned kell.A többiek vagy nagyon prűdek vagy nemtudom, ha okosan csinálod bajod nem lehet.csak ne legyen rendszeres és ennyi.elötte próbáld ki, mielött suliba alkalmaznád mondjuk haverokkal mozi és picit iszol elötte vagy akárhol ahol nem látnak többet.Minden esetre alkoholista tuti nem leszel ha nem napi ivásról van szó 10-15 éven keresztül.:D
2011. okt. 18. 02:13
 12/13 anonim válasza:
Szerintem ne alkoholt igyál, hanem valami nyugtató hatású teát
2011. nov. 6. 14:48
 13/13 anonim válasza:

Egyetemista koromban volt - talán egyszer -, hogy reggel megittam egy felest, mert annyira reszkettem vizsga előtt... Szóbelikre mindig halál sápadtam mentem el, ment a hasam stb. stb. Nem bírtam.

Aztán, amikor melóba kerültem úgy döntöttem, hogy ezen javítanom kell, és direkt kerestem olyan helyzeteket, ahol szerepelnem kellett akár 150 ember előtt, tanítottam az egyetemen kollégákat is, diákokat, is, vállaltam "kiselőadásokat" stb.

És persze önbizalom-növelő módszerek - könyvek - tréningek...

Ez tanulható, és érdemes is megtanulni, mert a jó kommunikációból meg is lehet élni :-)

De ne igyál! Szerintem sem jó ötlet. Megszokod, és ha később pl. kocsival mész valahová, előre rágölcsölsz, hogy nem ihatsz, mert vezetsz és egy csőd lesz az utad...

Ha nem tudsz kitől segítséget kérni, keress privátban és írok konkrét könyveket, tréningeket stb.

2012. szept. 5. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!