Hogyan fogadjam el magam végre?
Figyelt kérdés
az a problémám hogy nagyon nem vagyok meg elégedve a külsőmmel, nagyon vékony vagyok és esetlen (170cm/48kg )szeretnék hízni, de sehogy se sikerül. szeretnék divatos lenni, de az igazán jó cuccok csak a new yorkerbe vannak, meg ilyen helyeken. és az nekem nagyon drága. hogyan nézhetnék ki jobban, és hogyan legyek magabiztosabb? nem tudom elfogadni magam, mindig csak azt látom hogy másik milyen jól néznek ki, milyen magabiztosak, és olyan érzésem van hogy az utcán mindenki engem néz hogy milyen csúnya vagyok.2011. okt. 16. 18:18
11/11 anonim válasza:
nagyjából azok amiket a többiek mondtak (de szerintem a kondit kihagyhatod :D)
A ruhákról meg annyit, hogy ha drágábbak megéri külföldről behozni és nézni az akciókat boltban. Pl: pár napja vettem egy DC fullcap-et vateráról a bolti ár feléért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!