Mik akartok/akartatok lenni gyerekkorotokban? és sikerült? Milyen céljaitok vannak az életben? és hogy valósítanátok meg őket? Számotokra mit jelent, ha valaki sikeres?
Figyelt kérdés
csak úgy kiváncsiságból :D
13l
2011. okt. 16. 12:08
31/36 anonim válasza:
én orvos akartam lenni (sebész vagy állatorvos). végül pénzügyi-számviteli ügyintéző lettem, de nem a szakmámban dolgozom. De nem is bánom. A célom jelenleg egy szép esküvőt megrendezni, utána lakás és gyerek. magyarul család alapítás a párommal.
32/36 ava87 válasza:
Csillagász akartam lenni :) Nem tudom, ez hogy jött, semmi érzékem nincs a reál tárgyakhoz.
Egy időben állatorvos is akartam lenni, meg tanár, riporter, fogorvos is.
Hát ezek közül egyik sem lettem :) Most egyetemre járok, és szociális munkás leszek.
33/36 anonim válasza:
A kinológusok azok a szakemberek, akik a kutyafélék fejlődéstörténetével, a kutyafajták kialakulásával foglalkoznak. Emellett értenek a kutya anatómiájához is, mely elengedhetetlen része egy kutyafajta standardjának. Egy standardban nem csak a kutya felépítése, hanem vérmérséklete, használhatósága is le van írva. A kinológia fontos eleme még a viselkedés (etológia), a kutyafajták örökletes képességei (például a pásztorkutyák terelőösztöne) és betegségei is. A kinológus ért a kutyatenyésztéshez, ami magába foglalja például több színváltozatú fajta keresztezésének lehetőségeit.
34/36 anonim válasza:
orvos akartam lenni kiskorom óta, volt orvosi játékkészletem, a babáimat mindig gyógyítottam, most az orvosin vagyok
35/36 anonim válasza:
Úú, az én válaszom csak 88%-os, ez a kérdés nem szubjektív véleményekre kíváncsi?:) Valaki féltékeny, aki nem én vagyok.
36/36 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam szal....
2011. okt. 17. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!