Mik akartok/akartatok lenni gyerekkorotokban? és sikerült? Milyen céljaitok vannak az életben? és hogy valósítanátok meg őket? Számotokra mit jelent, ha valaki sikeres?
csak úgy kiváncsiságból :D
13l
Először szakács, majd focista. Egyik sem sikerült, csak egy hivatalnok lettem. A céljaim elfogytak, már csak vagyok a világba.
Sikeres számomra az, aki talál értelmet az életében.
Gyerekkoromban logopédus és állatorvos akartam lenni. 9-es korom óta pedig geográfus. Egyetemre sajnos nem olyan szakra jelentkeztem, de most váltok, újraérettségizek, és geográfus leszek :)
Számomra az a sikeres, aki boldog az életben, és élvezi azt.
En szuleszno akartam lenni, mert anyukam az ujszulott-osztalyon dolgozott, es neha sikerult bekereckednem.. es imadtam a kisbabakat, meg nagyon erdekelt a szules is. Aztan ugy 13 eves lehettem, amikor anya megszurta a kisbabakat, es a verukkel ilyen koroket toltott ki egy papiron (nem tudom a nevet a vizsgalatnak) akkor rajottem, hogy nem birom a ver latvanyat.
Ekkor hataroztam el, hogy bankar leszek Koppenhagaban (mert nagymamam meg ott dolgozott, es mondta, hogy milyen jol lehet ott keresni :))
De sajnos a matek se volt az erossegem.
Vegul ez mar kamaszkori alom volt, de valora is volt.. Afrikaban dolgozom tanarkent. Imadom, igaz nem orokre tervezek itt maradni, de hihtetlen elmeny kiszakadni Europabol, es egy ennyire mas kulturaba beilleszkedni.
23L
köszi a válaszokat :D
jöhetnek még :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!