Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok fejben zenét lejátsz...

Szoktatok fejben zenét lejátszani/hallgatni?

Figyelt kérdés

én pl ha nagyon unatkozom, vagy bringázás közben, ahol épp nincs mp3 lejátszó, előkapom az agyamból a számrepertoárt, és azt játszom le ami éppen oda illik vagy amit csak akarok emlékezés útján. persze van mikor nem az egész számot, hanem csak a refrént, vagy a dallamot, amilyen épp a hangulatom.

mp3 lejátszóm sincs, sok barátomnak van, és folyton azt hallgatják, ezzel a módszerrel viszont ha pl szól hozzám valaki nemkell kivennem a fülemből a bogyókat, és kérdezni h mivan hö?, hanem egyből értem mit beszél és tok válaszolni:D egyébként szerintem társasgban zenét hallgatni mp3-on elég nagy parasztság is.

szal ezt a módszert nem csak én csinálom, ugye?:)

2009. máj. 1. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát társaságban én a társaságra figyelek , viszont szoktam zenét hallgatni agyban :) mondjuk nem olyan tiszta ilyenkor a gitár a dob meg ilyenek , de a szöveg az teljes. Meg ha belegondolok akkor ilyenkor sokkal intenzív az érzelem amit társítok a zene hallgatáshoz. Érdekes :D
2009. máj. 1. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam :D Aztán van, hogy az utcán megyek és éneklek :D
2009. máj. 1. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Igen én is szoktam!Volt olyan,hogy valaki beszólt nekem valami szépet és a fejemben lejátszottam egy zúzós breakcore-t,jól felpörgettem(vagy felhergeltem)magam és kiütöttemXD

De nem csak ilyenkor,hanem például amikor unatkozom,bár valóságban sokkal másabb.

Én néha zenét is készítek a fejemben amikor a buszon ülök hazafelé suliból:D

2009. máj. 1. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De jó! :D Én is szoktam, azt hittem egyedül vagyok ezzel. Szinte mindig ezt csinálom, amikor nem tudok "rendesen" zenét hallgatni... De van hogy nem szándékos, csak mondjuk ülök és gondolkodom, és akkor elindul a zene a fejemben. :D
2009. máj. 2. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam... Valamikor az utcán dúdolok, vagy kicsit táncolok is hozzá és olyankor persze néhányan hülyének néznek, de akik nem néznek annak, sz.tem u.ezt csinálják... :)
2009. máj. 2. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szoktam én is.=) még saját zenéket is írok a fejemben=)
2009. máj. 2. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hey! Ez tök jó, én is szoktam! :D Általában irodalom órán. -.-" Csak az a baj, hogy ha elfelejtkezem arról, hogy órán vagyok, akkor hajlamos vagyok énekelni. :D

17/L

2009. máj. 3. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen helyén van a dolog. Én gyakran vagyok így, és általában spontán jön, már 10évesen is képes voltam rá.

Én szeretem ezt!

(25L)

2009. máj. 3. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam :DD pedig azt hittem, hogy csak én vok így ezzel
2009. máj. 5. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam,zenét,hallgatni meg verseket, meséket, dalszövegeket költeni a fejembe,de mire hazaérek a nagy részét elfelejtem, bár valamikor le tudom írna, de pont a legjobbkor nincs nálam toll meg papír.Néha megfeledkezem magamról és dudolgatni kezdek, néha kínos helyzetekben kínos helyen, de csak egy mosolyt kapok, pedig nem vagyok már tini.25/LEz egy nagyon jó dolog és örülök, hogy az agyunk ilyen sok féle funkcióval rendelkezik.Filmeket is szoktam a fejembe nézni, de azok sajnos jóval rövidebbekre sikerednek mint valójába, biztos nem elég a memória, meg néha átírom a történetet, de nem tudatosan.Olyan jó, hogy nem Őrültem meg és ennek a felismerését nektek köszönhetem.Köszi.
2009. szept. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!