Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legnagyobb...

Mi volt életed legnagyobb baklövése?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amit örökre bánni fogok,hogy amikor a nagymamám haldoklott nem mertem bemenni hozzá elbúcsúzni (igaz gyerek voltam),pedig biztos jól esett volna neki és az én lelkemnek is.A mai napig nem tudom ezen túltenni magam,pedig ennek már több,mint 10 éve.
2009. ápr. 30. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11:32-esnek. Nagyon kegyetlen vagy magadhoz.Te vagy az első ember aki maga dönthetett arról, hogy megszülessen, vagy sem. Ebből előnyt kellene szerezned. Jogdijak és fellépti dijak, stb.
2009. máj. 1. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
összejöttem egy fiúval,akivel nem kellett volna ..későn ismertem ki..egy elmebeteg állat!
2009. máj. 1. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Megint az 1. válaszoló vagyok! Valaki akarta tudni, hogy mit rontottam el...

Ez egy hosszú történet, de leirom röviden.

Anyám megismerkedett egy külföldi férfival, ekkor még apámmal éltünk, de soha nem voltak boldogok együtt, anyám pedig mindig egy ilyen férfiról álmodott, mint akivel akkor megismerkedett. Ez Magyarországon történt. Aztán mikor a férfi haza utazott, felhivta anyámat.. Pár hónapra rá találkoztak is még. Én persze hülye kis akkori fejemmel akadályozni akartam ezt a kapcsolatot, mert nem is gondoltam bele az egészbe. Plusz még akkoriban apám is tele beszélte a fejem mindenfélével, én meg persze hittem neki. Aztán a férfi felajánlotta anyámnak, hogy menjünk hozzá lakni külföldre, és mindenünk meglehet, minden hónapban kirándulni mehetünk. Egy napon anyám megkérdezte tölem, hogy mit szólnék egy Mexikót kiránduláshoz (ingyen) mert felajálotta neki a pasi. Én ekkor gondolkodás nélkül elkeztem ellenkezni, hogy NEM és NEM... Mert hogy nekem apám szava a szent, meg minden..

Hát akkor ezzel csesztem el, a saját és anyám életét is. Apám még mindig csak ártani akar nekem, nem is tart a gyerekének, el nem tudom képzelni, hogy akkoriban egy ilyem ember miatt adtam fel a boldogságunkat... Most pedig az a legnagyobb álmom, hogy külföldön éljek, kirándulgatni járnak, és eljussak Mexikóba.

Ott volt a tökéletes élet lehetösége, én nem akartam..

Remélem jön mégegy ilyen lehetöség.

SOHA NEM BOCSÁTOM MEG MAGAMNAK, SOHA... És anyámnak se, hogy rám hallgatott.. Ezt elcsesztem.

2009. máj. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!