Mi volt életed legnagyobb baklövése?
Talán az, hogy, hogy nem mentem be a kórházba mikor nagyim ott feküdt
Sokat jártam hozza, és egyszer a szüleim hívtak de én nem mentem, mert készültem a másnapi dolgozatomra, és kihagytam :(
Másnap délután elhunyt :(
Az első válaszadó mintha csak a szívemből szólna, bár én a saját hibám miatt döntöttem rosszul.
Neked mi volt az a nagy lehetőség?
Hát, azt gondolom, hogy ennél még lesznek sokkal nagyobb baklövéseim is, de volt egy srác, akivel nem kellett volna kapcsolatot kezdenem, semmifélét. A legjobb döntésem az volt, hogy szakítottam vele. Viszont nem befolyásolta úgy az életemet, hogy egész hátralévő időmben ezen bosszankodjak.
Ha meg beleszámít, akkor - de nem baklövés, mert igazából semmi se történt - nem látogattam meg a legjobb barátomat, amikor még lett volna rá lehetőségem, mert mindig volt valami okom rá, és így visszagondolva, meg tudtam volna oldani. Most már nincs rá lehetőség. :(
hogy összejöttem egy olyan sráccal akivel nem kellett volna.. 7hónapot jártunk aztán szakítottam vele...
a mai napig nem tudom lerázni magamról:S Pedig már több mint 2 év eltelt... Hihetetlen hogy egy ember mennyit tud változni..:S
Mert mikor megismertem egy aranyos vicces srác volt..
aztán pedig egy idegesítő bunkó lett belöle..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!