Hogy fogadjam el magam?
írd össze egy papírra, azokat a tulajdonságaidat (belső-külső) amelyeket szeretsz magadon.
jót tesz, ha elmész fodrászhoz, kipróbálsz valami szép fazont a hajadban, vagy csak máshogy fested ki magad ahogy eddig.
reggelente ha felkelsz, nézz bele a tükörbe, és mondd ki, hogy szép vagy.
ajánlhatom még ezt is mely önbizalomerősítő , és a lelkednek nagyon jót tesz, és pozitív változásokat hoz:
a lényeg, hogy el kell hinned, bármilyen hülyén is hangzik, hogy a tükörképedet dicséred hogy te szép vagy.
képzeld el, hogy milyen lenne, ha mindenki szeretne, és ahogy végigmész az utcán, a fiúk megnéznek, stbstb.
ezt úgy képzeld el, hogy szinte lásd magad előtt a helyzetet, a színeket, magadat, mindent.
ha ezt rendszeresen csinálod, és úgy hogy el is hiszed, mintha ez már így lenne, ahogy elképzeled, be fog következni, az biztos. bízz bennem, és próbáld ki.
képes vagy arra hogy teremts, szimplán a gondolataiddal.
sok sikert:)
Nem tudsz változtatni a külsödön?
én se tetszettem magamnak,de szerencsés helyzetbe kerültem,és átalakitottam magam teljesen.
tudom hogy ez persze pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!