Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy fogadjam el magam?

Hogy fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és utálom a külsömet. Föleg a fejemet és az arcomat. Tudom hogy ha elfogadom magam és nem törödök vele akkor mások szemében is szebb leszek és egyesek abbahagyják a szekálást, de egyszerüen nem megy. Akinek sikerült irjon plíz. Köszönöm:)
2009. ápr. 28. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

írd össze egy papírra, azokat a tulajdonságaidat (belső-külső) amelyeket szeretsz magadon.

jót tesz, ha elmész fodrászhoz, kipróbálsz valami szép fazont a hajadban, vagy csak máshogy fested ki magad ahogy eddig.

reggelente ha felkelsz, nézz bele a tükörbe, és mondd ki, hogy szép vagy.

ajánlhatom még ezt is mely önbizalomerősítő , és a lelkednek nagyon jót tesz, és pozitív változásokat hoz:

a lényeg, hogy el kell hinned, bármilyen hülyén is hangzik, hogy a tükörképedet dicséred hogy te szép vagy.

képzeld el, hogy milyen lenne, ha mindenki szeretne, és ahogy végigmész az utcán, a fiúk megnéznek, stbstb.

ezt úgy képzeld el, hogy szinte lásd magad előtt a helyzetet, a színeket, magadat, mindent.

ha ezt rendszeresen csinálod, és úgy hogy el is hiszed, mintha ez már így lenne, ahogy elképzeled, be fog következni, az biztos. bízz bennem, és próbáld ki.

képes vagy arra hogy teremts, szimplán a gondolataiddal.

sok sikert:)

2009. ápr. 28. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudsz változtatni a külsödön?

én se tetszettem magamnak,de szerencsés helyzetbe kerültem,és átalakitottam magam teljesen.

tudom hogy ez persze pénz.

2009. ápr. 28. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is készülj fel, hogy mindig lesznek az életben olyanok, akik "szekálnak", azokkal ne törődj túl sokat (csak magukat minősítik). Törekedj az önismeretre mert ha megismered magad akkor már túl is léptél az elfogadás-nem elfogadás kérdéskörén. Mert végül is ki fogad el kit? Nem az a fontos, hogy milyen vagy hanem az, hogy vagy, hogy létezel:) Ha keresel, biztosan találsz olyan embereket, akiknek szintén ez a fontos:) És ha megtalálod önmagad és felismered, mennyivel magasabbrendűek a belső értékek a múlandó külsőségeknél ez már önmagában boldogságot ad. A boldogság pedig széppé teszi az embert, ami kisugárzik, az emberek rögtök észreveszik.
2009. ápr. 29. 03:13
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem a külső a lényeg, hanem az ami belül van! Ez a mondat, gondolom lassan már közhellyé növi ki magát, de igaz! Meg gondolom, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor elég fiatal is lehetsz, úgyhogy no pánik, mert van egy olyan, hogy serdülőkor, meg pubertás, meg hasonló szarságok! Én mondjuk fiú vagyok, de ha ránézek 3 évvel ezelőtti képemre, aszt mondom: Bazzeg én így néztem ki??? Szóval lehet, hogy kicsit bunkó leszek, de ne nyavalyogj vazze, mert általában a legrondábból lesz a legszebb, legszexszisebb! :P A legszebb, meg átlagos lesz! ennyi... ! Amúgy én meg nem is bírom az ilyen plazacica szépségű csajokat, mert nehéz megtartani őket! Na lehet le pontozni, kit érdekel, ez csak egy hülye kérdezz-felelek oldal! :D:D:D
2009. ápr. 30. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! ez megnyugtató :D
2009. ápr. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!