Baj ha SÁTÁNISTA vagyok?
Figyelt kérdés
Mármint a társadalom,és az emberek nem fognak elítélni emiatt?2011. okt. 4. 13:55
1/21 anonim válasza:
Nekem tök 8, de a társadalom nagy része el fog ítélni.
2/21 anonim válasza:
az jó, mert akkor legalább Istenben is hiszel :) mert ha sátán van, akkor kell lennie Istennek is.
3/21 anonim válasza:
Nem gond,csak ne idézz a fejünkre démonokat.
4/21 anonim válasza:
Szerintem örülnél, ha elítélnének. És ha teljesen elfogadnának ilyennek, akkor nem lennél sátánista.
5/21 anonim válasza:
Kérdező, egyáltalán tudod mit jelent a sátánizmus? Merthogy nem egyenlő az ördögimádással...
6/21 anonim válasza:
Nem muszáj mindenkinek tudnia róla!!!
Egyesekben lehet félelmet keltenél ,de a legöbb embert nem izgatja hogy egy levágott véres kecske fejjel létesítesz szexuális kapcsolatot!!! :)
7/21 anonim válasza:
Látom nem sok fogalmatok van a sátánzmusról... a sátánizmus tiszteli az életet, legyen az emberé agy állaté. Miért keveri mindenki az ördögimádattal?
8/21 A kérdező kommentje:
Mondom,nem ÖRDÖGIMÁDÓ hanem SÁTÁNISTA vagyok! a kettő nem ugyan az!
2011. okt. 4. 15:02
9/21 anonim válasza:
Avassatok be!!!
Mármint a sátánizmus lényegét,ideológiáját,szertartását!
10/21 anonim válasza:
A sátánista kifejezés miből ered?
Miért lenne másabb a sátánizmus az ördögimádóval???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!