Annyira tetszik Ő hogy már fáj?
Figyelt kérdés
IGEN , ezt már nem lehet bírni...ez a szerelmem, de ha egyszer azt sem tudja hogy létezem mit csináljak!!!!2011. okt. 1. 19:22
2/21 anonim válasza:
Szeresd tovább.
Mást úgysem tudsz tenni, mert a szerelmet nem lehet befolyásolni.
Vagy észrevesz, és akkor nyert ügyed van, ha te is tetszel neki.
Vagy nem vesz észre, és a viszonzatlanság miatt, előbb-utóbb úgy is elmúlik az érzés.
3/21 A kérdező kommentje:
3 hónapja tart
és már tini se vagyok:(
2011. okt. 1. 19:28
4/21 anonim válasza:
ilyen fogalmazás mellet 12-13 évre tippeltem volna...de lehet hogy csak egy debil állathoz van szerencsém,ebben az esetben,megértem,miért nem vesz észre. Én is megpróbállak ignorálni.
5/21 anonim válasza:
Még nem beszéltél a nagy Ő-vel? Jesszusom, akkor eddig milyenek voltak a szokványos kapcsolataid?
6/21 A kérdező kommentje:
nem voltak
2011. okt. 2. 00:07
7/21 anonim válasza:
Mi a keresztneved? *.* Lehet, hogy ismerlek. Vagy legalább egy monogramot adj! :D
8/21 A kérdező kommentje:
privibe írd meg a te monogrammod;)nem hiszem hogy ismernél
2011. okt. 2. 14:59
9/21 anonim válasza:
Nem, mert az én monogramom túlzottan egyedi. :D Akkor csak a keresztneved első betűjét.
10/21 A kérdező kommentje:
egyedi?? ha te is leírod én is de csak a keresztnév elsőjét:P
2011. okt. 2. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!