Mit csináljak? Ez nagyon gáz :S
félek emberek közé menni egyedül,a szüleim meg le akarnak küldeni a tesco-ba
de én nem merek egyedül oda menni,a barátnőm meg nem akar jönni mert beteg :S
mit csináljak?
13l

Akkor hívd fel egy barátnőd. Csevegjetek, akkor nem érzed magad olyan elveszettnek majd.
Akkor meg hagyod magad, de nem kell velük foglalkozni, ne vedd magadra a dolgokat. Gondolj bele, egymásra is mondanak ilyet, csak te épp nem tudod.

Nem értem mért félsz emberek közé menni, akkor hogy jársz suliba?
A Tescoba meg általába vásárolni mennek az emberek, nem szépségversenyre.

Figyu! Örülj neki, hogy mehetsz egyedül! Én 14 és fél éveg Lány vagyok, és a sulin kívül sehova nem engednek egyedül. (Azért is 3 éve könyörgök, hogy a suliból egyedül jöhessek!!) Engem egész fölsőben piszkáltak, mert szerintük én is ronda vagyok. Én viszont úgy fogadom el a külsőmet, amilyen. Úgyhogy szarok rájuk. Szerintem kéne neked egy kis önbizalom :) Amúgy meg biztosan nem vagy olyan ronda!!! Meghát mindenki szép valakinek ;) Amúgy amikor először jöttem haza egyedül, akkor én is azt hittem, hogy mindenki engem néz, de rájöttem, hogy ezt csak én hiszem így.
Mondjujk az tényleg durva, hogy azt mondták, megvernek...

Giga-kamu.
Nem akarnak téged megverni, csak túlzol, kicsilány :)
Attól, hogy te rondának tartod magad, nem fognak elzavarni a Tesco-ból...
Képzeld el, milyen abszurd helyzet lenne... ugye, már belátod, hogy baromságot írtál?

elküldene a retekbe
nagyon csúnyán beszélsz, megérdemelnél egy szájon verést az biztos

Ha a szülei így beszélnek vele, szerintem jogos hogyha ő így beszél róluk, én is így beszéltem a szüleimről ilyen idős koromban, mert én is mindig úgy éreztem, hogy direkt tesznek keresztbe, vagy eröltetnek olyan szitukat, ami nekem kellemetlen.
Dobj fel egy napszemüveget, és menj úgy-ha ott is szép idő van...
Egyébként mit kell venned?

Ennyi idősen én még a kisboltba is féltem lemenni.
Aztán 16 lettem, anyám elment külföldre, és sokszor egyedül intéztem a bevásárlásokat, sőt még a számlákat is sokszor én fizettem be... Persze eddigre már bátrabb lettem, ha 13 évesen kerülök ilyen szituba, szerintem meghaltam volna inkább :"D
13 éves ember még gyerek, én is gyereknek érzem magam, pedig 18 vagyok már... Szerintem totál meg lehet őt érteni.
Rá kell jönnöd, hogy nem harapnak az emberek, és lehet hogy tényleg csúnya vagy (én nem tudhatom) de ha körülnézel sokkal csúnyább embereket is láthatsz, akár a tescoban is :D Senki nem fog bántani. De erre - saját tapasztalatból mondom - sok sok idő rájönni.
köszi utolsó
mondjuk végül nem lett semmi csak egy csomó ember megbámult mintha én lennék kvázimódó ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!