Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Többi lent

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

amikor reggel megyek suliba,a buszon nem kapok levegőt o.O

folyton az jár a fejemben hogy mások milyen rondának gondolnak és mindig azt hiszem hogy mindenki rajtam röhög és engem bámul :S

meg amikor a szüleim pl hétvégén leküldenek a boltba,mindig olyan rossz érzésem lesz,mintha félnék emberek közé menni :||

pedig úgy alapból nagyszájú vagyok meg minden,csak amikor idegenek közé kell menni,akkor végem van :/

és állandóan a hajamat csavargatom,a körmömet rágom,vagy a kezemet tördelem

azt olvastam,ezek a stressz jelei

akkor én most stresszes vagyok?

néha tényleg úgy érzem,legszívesebben szétvernék valakit,vagy egyszerűen csak kimennék egy k.rva nagy erdőbe ahol nem lát,és nem is hall senki,és ordítanék egy kib@szott nagyot

de sajnos nem tehetem :S

pszhihológushoz meg nem akarok menni mert nincs is pénzem rá anyámék meg nem adnak

ilyenkor mit csináljak?

13l

2011. szept. 30. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a legnagyobb bajod az, h kamasz vagy. Amúgy csak a magánpszichológus kerül pénzbe, az állami rendelés ingyen van.
2011. szept. 30. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:

ahha

köszi :)

de másoknak miért nincs ilyen gondjuk? :|

más lányok akiket látok az utcán,olyan magabiztosak,nádszál vékonyak,és a legcsinosabb ruhákban flangálnak,én meg egész héten ugyan abba az egy farmerbe és pulcsiba és cipőbe vagyok,a hajam is folyton zsíros,felesleg is van rajtam,tele vagyok pattanással meg mitesszerrel,és ennél már csak az a jobb hogy olyan szőrös vagyok mint egy pasi

erre még rátesz egy lapáttal a fiús viselkedésem is :S

2011. szept. 30. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!:) figyi nem vagy egyedül énis ilyen vagyok.. csak kicsivel idősebb .. akármilyen tökjó ruha is van rajtam nem érzem magam szépnek benne ilyesmi . ha valaki megdícsér pl. szépvagy stb .. aztfeltételezem szórakozik..

tudom erre mondják hogy üldözési mánia de nemis tudom

sztem nem ez a fő ok. és engem is érdekel hogy mit lehet tenni mert pszichologusokkal én tuti nem osztom meg a dolgaimat..

2011. szept. 30. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :D

miért Te hány éves vagy? :O

amúgy én lehet elmegyek pszihológushoz mert végülis gondolom csak tudja a dolgát,és úgyse tudok senkivel beszélgetni normálisan,valakinek meg csak ki kell beszélnem magamból ezt a sok mindent ami történt :DD

2011. szept. 30. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!