Ha DEPRESSZIÓS vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
az utobbi napokba úgyérezem "meg akakrok halni, nincs értelme élnem, semmi jó nincs az életembe. 13/L2011. szept. 30. 12:42
11/17 anonim válasza:
Meséld el nekünk, hogy mi bánt!:) Hidd el, utána jobb lesz, és a legjobb az az hogy, mivel ide ismeretlenül tudsz írni, nem tudja senkisem, hogy ki vagy! Én ezt tettem, és úristen, annyira megkönnyebbültem utána, hogy az eszméletlen!(24/L) Szerintem neked is jó lenne!:)
12/17 A kérdező kommentje:
Suliondor a panasz. Nagyon bántott hogy a kedven tantantárgyamból "nagyon jó voltam" tavaly és most meg ott punnyadok a hátsó padba. Ezt így megmondta a Tanárom. Rosszul esett teljesen magamba fordultam. Hétvégén elmentem ki kapcsolódni, ez nagyon jó és hatásos volt, gondjaim megoldottak ma remekül szerepeltem kedvenc tantárgyamból !!
Egyszerűen most úgy érzem telve vagyok energiával "felpörögtem mint az elektró"
Köszönöm a tanácsokat,válaszokat!
2011. okt. 3. 16:28
13/17 anonim válasza:
De hát, miért lennél rossz a kedvenc tantárgyadból? Vagy mi a baj? Valaki jobb nálad, akit te nem szeretnéd, vagy nem értem. Az jó:) A hétvégi kikapcsolódások, jól jönnek. Mert elvonja a figyelmedet a rossz gondolatokról!
14/17 A kérdező kommentje:
igen valaki jobb nálam és ez zavar :((
2011. okt. 4. 12:09
15/17 anonim válasza:
El kell fogadni hogy nem vagy tökéletes, és nálad is jobbak lehetnek, nem csak te lehetsz a LEGJOBB. (De az elöttem lévők már mondták mit kell tenni) Egyébként egy darabig engem is zavart, de aztán elfogadtam, és sokkal könnyebb lett! (16/L)
16/17 A kérdező kommentje:
elfgadtam.
2011. okt. 10. 17:26
17/17 anonim válasza:
hallgass depis zenéket mert jót tesz, sírd ki magad, gondold át az életed vagy ami bánt és old meg! Távolítsd el azokat amik nem jók és tegyél az életedbe új dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!