A lányoknak általában bejövök, de olyan negatív és antiszociális vagyok, hogy pár hét után mindig csak barátként kezelnek. Félnek és tudják, hogy nem tudnának kirángatni ebből az állapotból és inkább csak barátként kezelnek. (? )
Ez miatt sajnos nem volt még barátnőm, és hiába nyomul rám 1 lány mindig észre veszik rajtam, hogy nem vagyok 100-as.
Pedig én rendes és kedves vagyok, csak nagyon, nehezen nyílok meg.
Vannak szerintetek olyan lányok akik nyugodtak és türelmesek lennének addig míg el nem fogadom őket és megtudok nyílni előttük. Még szűz vagyok, de sajnos úgy veszem észre, hogy a mai lányok közt nincsenek olyan beállítottságú személyek mint én. Változni nem tudok, és nem szeretnék 1 felfújt és öntelt menőző tipikus mai srác lenni.
vannak olyan fiúk lányok akik ilyenek mint én?
és hol lehet rátok találni?(lányok)
19/f
En is hasonlo vok 17f.
De szerintem nyilj meg, meghozza ugy, h menny el bulizni s legyel party arc.
Meg ha nagyon is elbaxod, minel nagyobb nyomas fog erni, annal jobban fogod tudni kezelni a kisse nehezebb szituaciokat, s nem fogod kinosnak erezni ha beszelsz egy csajjal, s valami nem jon jol ossze.
Tapasztalat 17f.
Szerintem az nem gond hogyha valaki ilyen. Én is ilyen vagyok. Csak én lány vagyok. Nem voltam még senkivel, de nem azért mert csúnya lennék, vagy goromba természetű, beképzelt...hanem mert egyszerűen "idegen" emberek között nem birok megnyílni...de nekem ez barátság terén is így van...csak a legjobb barátnőim előtt tudok megnyílni és velük érzem magamat jól...
De szerintem az nem rossz, hogyha ilyen vagy...sőt szerintem ez manapság ritka és én pont az ilyen fiúkat keresem...(már amennyire lehet)...mert nem szoktam pasizgatni..csak figyelem őket, de többnyire nagyképűek és nem érdekli őket más csak a "menő" dolgok....
szóval szerintem nem kell megváltoznod...és ezzel nincsen semmi baj..vannak olyan lányok is akik pont olyanok mint te és szívesen lennének veled :)
Én pl megpróbálnám veled(vagy egy olyan típusú fiúval mint te) de sajnos nem a te korosztályodba tartozok ;) :)
16/L
emós gyík, légy hasznára a társadalomnak, légy öngyilkos :D
remélem segítettem :D
Szia! Én is nagyon zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg, az emberek zöme félreismer. Csak a legjobb barátnőm tudja, milyen is vagyok. Szerintem mi jól kijönnénk, ha gondolod, írj levelet. Nekem sem volt még senkim, pedig én se vagyok csúnya, ahogy a másik 16 éves lány sem. :)
16L
Èn is pont ilyen vagyok,csak a
"sors" nekem rossszabbat tartogatott elköltöztünk ukrajnába nagyon sz*r senki sincs aki csak egy kicsitis hasonlitana rám
16 vagyok èn is sok sikert az továbbiakban
u.i az ukránok a legrosszabbak!!!
Az ukránok a legrosszabbak? Ez milyen jó szöveg! :D
Sok idő telt el, de nem baj. Szóval, az élet egyrészt baromi bonyolult, másrészt rémesen egyszerű, és ez mind csak attól függ, hogy mi van az illető fejecskéjében.
Antiszociális lennél vagy csak nehezen kezeled a szociális helyzeteket? Félsz az intimitástól? Nincs önbizalmad? Nagyon nem mindegy ám, hogy mi a problémád.
A "változni nem tudok" az egyetlen igazi problémád, ezen változtass. :D A többit akkor már meg fogod tudni oldani idővel, és össze is jön majd.
Amúgy meg mi van, ha találsz egy olyan csajt, mint te? Nekem is vannak problémáim, találtam egy olyan "őrült" csajt, mint én, belezúgtam, aztán akkorát buktam, mint a k**va élet. :) Nem egyszerű az élet, tesó! Remélem összejön, ha én most nem is segítettem sokat. Nem kell önteltnek lenni, az egészséges önbizalom és önszeretet nem jelent egozimust, ezen gondolkozz majd el komolyan!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!