Miért pesszimisták a nők? Mért nem találkozik az ember optimista nővel?
Rossz helyen keresel? :SS
Én pl a végletekig optimista vagyok, még ha olykor nincs is okom rá :P
Rossz helyre jársz. Menj máshová! Jacht klub, teniszklub, hegymászók, nagycsaládosok, kreatív körök, pl. egy tűzzománc szakkör. Táncház.
Hagyd a pesszimistákat!
Felejtsd el a pesszimistákat!Mutass pl-t legyél optimista!
Pl. én is optimista vagyok,csütörtökön és pénteken anyumnak magyaráztam,hogy hátha jelentkeznek még abba az osztályba ahova én jelentkeztem,mert 15-eny vagyunk 35helyett és pótfelvételit hirdettek...anya csak azt mondogatja,hogy mi lesz ha nem indítják el az osztályt mert kevesen vagyunk..én meg mondom neki,hogy de ha jelentkeznek a pótfelvételire,meg hogy nézzük pozitívan a dolgokat...:)
Egyébként tipikusan abba a kategóriába tartozok,aki minden rosszban keresi a jót.Tegnap futottuk a 2km-t tesin,mindenki mondogatta,hogy "nem akarom","jajj milyen rossz lesz","én nem tudok annyit futni..." stb. Én meg mondtam,hogy de jó,most lefutjuk de többet már kell:P
Próbálom a dolgok jó oldalát nézni,bár nekem se sikerül mindig.
14/L
én is nagyon kevés optimista nővel találkozom... ezért én azt csinálom hogy ha egy lány ismerősöm szomorú nagyon "mindenmindegy" hangulatban van akkor minden eszközzel megpróbálom felvidítani:)
17/F
Én világ életemben (24) mindenben a pozitívat kerestem,a dolgok jó oldalát.
Képes voltam hagyni,hogy összevesszenek velem a barátnőim,mert mindig azt védtem,akit szidtak és próbáltam a jó tulajdonságait bizonygatni az áldozatnak.
A legjobb barátnőm életében minden adott,hogy optimista legyen és boldog,mégis mást se hallok tőle soha,mint panaszkodást.
Mindenkit megpróbálok felvidítani,rádöbbenteni,hogy ne a rosszat nézze az életében.
Most már egy kicsit hullámzóbb az én lelkiállapotom is,néha úgy érzem rámszakad ég,összedől a világ,pedig ha valaki optimista emberként volt ismert,akkor az én voltam!Ehhez elég egy kis "gazdasági válság".
Kedves Kérdező, garantáltan nem vagy normális! Az emberek közt már eleve a nők többek vannak, arányban is a legtöbb esetben. Hogy lehet egy ekkora sokaságot átlagolni?! Bizonyos szakembereket, logikán alapuló feltételezéseket vagy akár élettapasztalat alapján.... OKÉ.... de hogy férfiak és nők!? Pont ilyen témában?
Hatalmas baromság a kérdés, ráadásul sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy maximum csak Te futsz bele a pesszimista nőkbe. Mellesleg: az, hogy Te pozitív vagy negatív energiát áramoltatsz magadból, befolyásolja azt is, hogy ez alapján milyen embereket vonzasz majd.
Sajnos sok embernek alap tulajdonsága a pesszimizmus. Talán azért vetted észre jobban nőkön, mert csacsogósabbak, így hamarabb beszélnek a gondjaikról is. (A magyarokról egyébként külföldiek is azt mondják, hogy alapvetően pesszimisták.) Az a baj, hogy a pesszimista emberek eleve rosszul állnak hozzá a dolgokhoz. Perse, hogy nem tökéletes a világ, de azért a legrosszabb helyzetben is megcsillan valahol egy reménysugár, hogy lesz még jobb is.
Hogy miért nem találkozol optimista nővel? Erre tényleg csak egy válasz van: rossz helyen keresed :)
Hiszen láthatod: vagyunk egy páran, akik az optimista tábort képviseljük :)
Én is pesszimista vagyok. És megmondjam miért? Babonából. Ha valamiben reménykedek, hiszem, hogy sikerül, úgy lesz, ahogy szeretném, tuti hogy nem jön össze, és hatalmasat csalódom. Én mindig így járok, ha optimistán állok valamihez. Ezért mióta felnőttem pesszimistán fogom fel a dolgokat, és úgy nem ér olyan nagy csalódás, mintha bíznék valamiben. Így nem tudják annyira összetörni a lelkem. Megteszik így is néha, de sokszor már csak nevetek, hisz erre számítottam.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!