Boldog vagy?
Én boldog vagyok! De miért ne lennék az, mikor a világban annyi jó dolog történik. Ma is tanultam néhány dolgot, ismertem meg új embereket, tapasztaltam változásokat, kapcsolataimat építettem....ezek engem boldogsággal töltenek el.
Minden ember a boldogságát keresi. Viszont én nem a pénzben, az anyagi javakban találom meg ezt, hanem hétköznapi dolgokban, mint például egy mosoly vagy egy baráti ölelés.
És hozzátenném, nem, nem vagyok szerelmes...sajnos. De hát majd ennek is eljön az ideje :D
boldog?
inkább mondjuk úgy vannak napok mikor nagyon sokat nevetek, nagyon jól érzem magam, és vannak mikor nagyon rosszul, olyankor egész nap csak elmélkedek, hogy most én tettem ilyenné a napom, vagy a környezetem..
boldogságot nekem egy kedves csaj jelentené..
18f
én sajnos nem vagyok boldog :( de minden erőmmel azon vagyok :)
20/L
nagyon nagyon nagyon nagyon neeeeem! :'(((
épp összetört a szívem.
Igen!:)
Aki nem boldog,annak általában nem rosszabb az élete,minden belülről dől el!Tudom,egyszerű a sárban dagonyázni,sokkal több erő kell ahhoz,hogy feláljunk és belemosolyogjunk a világba,pedig ezt kell tenni!
-V:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!