Boldog vagy?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom. :)
2011. szept. 18. 19:43
 12/38 anonim ***** válasza:
Egyébként miért tetted fel ezt a kérdést?
2011. szept. 18. 19:43
 13/38 anonim ***** válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyok szomorú. De nem vagyok olyan különösebben boldog sem. Elvagyok, mint a befőtt.
2011. szept. 18. 19:54
 14/38 anonim ***** válasza:

Én boldog vagyok! De miért ne lennék az, mikor a világban annyi jó dolog történik. Ma is tanultam néhány dolgot, ismertem meg új embereket, tapasztaltam változásokat, kapcsolataimat építettem....ezek engem boldogsággal töltenek el.

Minden ember a boldogságát keresi. Viszont én nem a pénzben, az anyagi javakban találom meg ezt, hanem hétköznapi dolgokban, mint például egy mosoly vagy egy baráti ölelés.

És hozzátenném, nem, nem vagyok szerelmes...sajnos. De hát majd ennek is eljön az ideje :D

2011. szept. 18. 20:02
 15/38 life is beautiful ***** válasza:

boldog?

inkább mondjuk úgy vannak napok mikor nagyon sokat nevetek, nagyon jól érzem magam, és vannak mikor nagyon rosszul, olyankor egész nap csak elmélkedek, hogy most én tettem ilyenné a napom, vagy a környezetem..

boldogságot nekem egy kedves csaj jelentené..

18f

2011. szept. 18. 20:42
 16/38 anonim ***** válasza:

én sajnos nem vagyok boldog :( de minden erőmmel azon vagyok :)

20/L

2011. szept. 18. 20:46
 17/38 anonim ***** válasza:

nagyon nagyon nagyon nagyon neeeeem! :'(((

épp összetört a szívem.

2011. szept. 18. 20:48
 18/38 anonim ***** válasza:
63%
Mikor megkérdezed valakitől ezt a kérdést a válaszok 3/4-e vagy még több az lesz hogy nem, ez pusztán pszichológia. A válaszadók nagy része egyébként valószínűleg a pénzügyi és magánéleti dolgain kívűl teljesen elégedett lehet életével így azt mondhatjuk hogy a válaszadók 7/10-e helytelenül méri fel a helyzetét mikor azt mondja hogy nem boldog. Nem boldog az aki beteg, nagy kudarcon van túl, esetleg függő. A többi 95%-nak kötelessége lenne széles vigyorral belemosolyogni az életbe és tennie amit tenni kell. Én büntetném a pesszimizmust.
2011. szept. 18. 21:39
 19/38 anonim ***** válasza:

Igen!:)

Aki nem boldog,annak általában nem rosszabb az élete,minden belülről dől el!Tudom,egyszerű a sárban dagonyázni,sokkal több erő kell ahhoz,hogy feláljunk és belemosolyogjunk a világba,pedig ezt kell tenni!

-V:)

2011. szept. 19. 15:34
 20/38 anonim ***** válasza:
nem vagyok boldog ... ://
2011. szept. 19. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!