Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira egyedül érzem magam,...

Annyira egyedül érzem magam, és olyan elkeseredett vagyok, hogy már azon gondolkodom, miért is élek egyáltalán?

Figyelt kérdés

Hetek óta tart ez a sz.ar állapot, az utóbbi napokban meg totál kifordultam magamból egy bizonyos dolog hatására. Nem bírom tovább úgy érzem. Mit tegyek, hogy ne járjon ez a fejemben? Igazából tudom hogy hülye kérdés, mert nem lehet elterelni a gondolataimat, de annyira szarul vagyok, hogy valamit muszáj volt ide írnom most. Nem akarok így élni...

22/L

2011. szept. 18. 00:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még senkim, egy nőnek sem kellettem életemben!Ha valaki tudja mit érzel az én vagyok.

21f

2011. szept. 18. 02:00
 12/18 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vok, csak nálam még rosszabb, mert barátaim sincsenek. 17/F
2011. szept. 18. 02:07
 13/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:00

Nekem nem ilyen jellegű a gondom, hogy nem kellettem egy pasinak sem. Egyébként biztos csak legyintesz majd, de fiatal vagy még, szóval simán lesz barátnőd később, ezen ennyi idősen még ne aggódj.

2011. szept. 18. 02:44
 14/18 A kérdező kommentje:

R@z-R B@X: 17 éves vagy, neked még pláne nem kell szomorkodni emiatt. Ha később bekerülsz egyetemre vagy fősulira, ott tiszta lappal kezdhetsz mindent, és ha középsuliban nem is sikerült, de ott találhatsz majd barátokat.

Csajozni meg simán ráérsz még. És bár ezt most a totál megsemmisült énem mondatja velem, de örülj neki, hogy nem kell bajlódnod a szerelem témával, mert az bizony a nyomorba tud dönteni rendesen. Egy a lényeg, még semmiről nem késtél le.

2011. szept. 18. 02:48
 15/18 anonim ***** válasza:

02:44

Mintha ennyivel idősebb lennél, mintha 40 lennél úgy írod:D

Akkor még is mi a gondod ha nem ez?

Mert szerintem az enyém jóval nagyobb, ja és nem lesz barátnőm, 21 év alatt kiderült, hoyg nem lehet, ez szerintem nagyobb probléma ha valakinek nem lehet párja soha!

Inkább örülj, hogy neked lehet és ne sajnáld magad.

2011. szept. 18. 02:55
 16/18 A kérdező kommentje:

02.55: Ezt nem értem. Mi az hogy 21 év alatt kiderült, hogy nem lehet barátnőd? Azért mert 21 évig nem volt, az nem jelenti azt, hogy később se lesz.

A problémák súlyosságát pedig nem a te létjogosultságod eldönteni, ahogy azt sem, hogy én sajnálom-e magam vagy sem. Egyébként nem, én már csak szimplán el vagyok keseredve. Addig pedig pláne ne ítélkezz, amíg nem ismered a másiknak a problémáját, mert ez így hülyén veszi ki magát, hogy "bezzeg az enyém jóval nagyobb", amikor lövésed nincs arról, hogy mi van a másik oldalon.

2011. szept. 18. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, válaszoltam a privátodra!
2011. szept. 20. 00:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Én is írtam.
2011. szept. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!