16 éves vagyok. Magányos vagyok, és padlón. Mit tegyek?
Én nagyon meg tudlak érteni, nincs telefon, meg gáz. és padlon vagy, én 40 éves vagyok és van 2 lányom 15 és 18 évesek, egyedül nevelem öket, mondjuk nálunk nincs még kikötve semmi, remélem nem is lesz mert dolgozok egész nap
Annyit tudnék mondani sose legyél magadba zuhanva, mindig van valami megoldás, hol jársz suliba? Nem vélettlenül a Debreceni egyetemre szeretnél menni ? Mert ott a klinikán van jo ismeretségem, tanulj, erre koncentrálj, és jönnek még szépfiuk hidd el, a válságrol annyit de ez csak saját megitélésem, lesz ez még jobb ha nem Bajnai lesz porondon, na most gondolom le leszek pontozva de nem érdekel, aki nem ért 1 válalat irányitásához, mint ahogy maga mondta nem érthet egy Ország irányitásához sem ! Apukád egyedül nevel ?
Ne légy szomoru, bizz a jövöbe kérlek!
Igen egyedül nevel apa. De van barátnője, de nem itt lakik. Apa sokat van ott. ma is ott alszik.
Nekem mindegy, hogy melyik városban van az egyetem, csak orvosi legyen, mert ha felvennének, már érezném, hogy nem csupa rossz az életem, nagyon örülnék neki. És orvosokra mindig szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!