Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljon egy akaratgyenge...

Mit csináljon egy akaratgyenge ember? :' (

Figyelt kérdés

Akinek:

-nincsenek barátai

-nem sikerül neki senki

-nem járt még senkivel

-szar az egész élete

-nem szereti a családja

-nem tud barátkozni/beszélgetni

Ja és mostanában nem tudok semmibe belkezdeni:( olyan érzésem van.,hogy ez nekem nem fog menni..

2011. szept. 17. 20:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
16 éves lány..bocsánat:) most írhatjátok,h kamazskor,de ez mindig is így volt mindennap így érzek csak néha kicsit jobban:S sose szeretett senki sajnos
2011. szept. 17. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Én szeretlek. :)
2011. szept. 17. 20:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy:) kösziii
2011. szept. 17. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:

én már nagyon régóta keresem a választ 26 éves lány vagyok . Egyszerűen van h nem megy , hogy elveszítem minden reményem és rettentő sok energia az ömagammal való viaskodás . ezt nem értheti csak az aki hasonló helyzetben van .és akinek vannak kudarc élményei ..-egy fokozatosan növő lemaradásban vagyok ..és nem tudom h hogyan teremtsek magamban békét .Próbálom elfogadni a helyzetet ,de rengeteget bőgök ,mert ilyenkor is mikor még mindenki megy buliba programokra addig én itthon győzködöm magam h nekem milyen jó egyedül -DE NEMJóó :(

áhh

2011. szept. 17. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha esetleg budapesti vagy, írj privit. :)

(A kérdezőnek szól.)

2011. szept. 17. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy mások szeressenek, ha még te sem szereted magad. Ezen kell változtatni, és minden könnyebb lesz. Ne úgy kezdj neki semminek, hogy nem fog menni. Ugyan már, piskóta! Kézen állva is megcsinálod. És akkor meg is fogod csinálni. Sikerélményeid lesznek, önbizalmat szerzel, jobban érzed magad, és onnantól meg minden jó. Ha meg valamit elrontasz, semmi gond, mindenki hibázhat, legközelebb megcsinálod. A jó dolgokból erőt meríthetsz, de azt ne hagyd, hogy a rosszak földhöz vágjanak.
2011. szept. 17. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Legyél optimista, hidd el ez a lényeg. Kezdj el mosolyogni, és az emberek visszamosolyognak rád. Lásd meg mindenben a jót! Ez az elején nem lesz könnyű, tudom. De amint megszokod, már mindenben a jót fogod látni, a rossz felett átsiklasz. Hiszem, hogy mindennek célja van. Nem ok nélkül történnek a dolgok. Ezt te is észre fogod venni, ha jól figyelsz.

Tudom, hogy nehéz belevágni, nekem is nehezen ment. Életunt, magamba forduló, állandóan bosszankodó ember voltam....Igazából nem tudom mikor jött a változás, vagy hogy hogyan, viszont teljesen más vagyok mint voltam. A kisugárzásom megváltozott, és elég furcsa dolgok történnek mostanában velem. Először is az, hogy idegen emberek jönnek csak úgy oda hozzám az utcán, a buszmegállóban, az iskolában, ami tök jó, én élvezem :D Sok új embert ismertem meg így, és mondom, nem én voltam a kezdeményező :D

A másik az, hogy mivel a hozzáállásom megváltozott, a dolgaim is máshogy alakulnak. Amibe belekezdek, abban általában szerencsém van.

A harmadik pedig, hogy akármilyen lehetőség adódik, azt használd ki. Láttad az igenember című filmet? Na abban benn van a lényeg. Persze nem kell mindenre igent mondani, de a legtöbb dologgal azért kerülsz szembe, mert az neked használni fog....vagy az életedben fog változás történni, vagy "csak" tanulsz belőle...igazából bármi jó, amivel magadat tudod fejleszteni. Kezdetben ez sem lesz könnyű. Nekem is nehezen állt rá a szám, az igen szóra. Hidd el, menni fog!

És végül, találj valamit ami érdekel. Igazából nem értem azokat az embereket, akiknek nincs céljuk. Cél bármi lehet, ami téged boldoggá tesz.

Ja és fejleszd magad...

Szóval összegezve:

1. Optimizmus - mindig mosolyogj, mindenben lásd meg a jót!

2. Mindennek célja van!

3. A hozzáállásoddal megváltoztathatsz mindent, hisz bármire képes vagy!

4. Mondj igent a szembe jövő lehetőségekre! (Persze csak ésszel!)

5. Minden nap tanulj valami újat!

Köszönöm, hogy végigolvastad ezt a pár sort! Sok szerencsét kívánok neked a változáshoz. Ne felejtsd, az élet szép! :)

21/L

2011. szept. 18. 11:00
 18/18 anonim ***** válasza:

én is szeretlek ! :) kitartás:)

L/15

2012. jan. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!