Volt már hogy zavart a túl sok dícséret?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy az illető akivel járok folyamatosan bókokkal bombáz, aminek a nagy része ráadásul teljesen irreális. Egyszerűen túl sok. Hiába szólok neki, az a válasza, hogy jobb lenne, ha szidnálak? Nem, nem lenne jobb. De ez így sem jó. Voltatok már hasonló helyzetben, és ha igen hogyan tudtátok kezelni? Mi lehet az oka annak, hogy valaki így viselkedik?2011. szept. 13. 15:07
1/7 anonim válasza:
nemetek?amúgy így akarja kifejezni hogy szeret,úgyhogy szegényt ne nyaggasd annyira.
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bókolós a párom, még 2 év után is ostromol. :D
Sok olyat mond, ami szinte már vicc számomra, de ő ezt komolyan gondolja. Pl. az istennő rendszeres nálunk, pedig hát igen messze állok attól. Amikor meg nevetek ezen, akkor tök komolyan közli, hogy ezt abszolút nem viccnek szánta, szóval vegyem csak komolyan és ne mulassak rajta.
Szerintem egy kapcsolatban a férfi azért dícséri a nőt, mert odavan érte, és ezt ki is akarja fejezni. Nincs ebben semmi rossz. Imádom hogy ilyen, és az esne nagyon rosszul, ha sose mondana semmi ilyesmit.
22/L
3/7 A kérdező kommentje:
akkor biztos velem van a baj. kösz a válaszokat
2011. szept. 14. 09:31
4/7 anonim válasza:
nincs veled semmi,baj,ne hibáztasd magad.van akinek kifejezetten az ilyen felfogású kell.
5/7 anonim válasza:
Nincs veled baj! Szerintem engem is zavarna, ha "hazugságnak" érezném folyamatosan, amiket mond a párom... Lehet, hogy még nagyon az elején vagytok a kapcsolatotokban, és nem csiszolódtatok teljesen össze... Ha úgy érzed, nem őszinték a bókjai (szóval, hogy ő maga sem gondolja komolyan), akkor is így próbál a kedvedre tenni, csak nem a legjobb módon... Ha pedig őszintén mondja, minden meggyőződéssel, akkor már se lát, se hall a szerelemtől. :D Azt már neked kell eldöntened, hogy ez a dolog neked bejön-e. ;)
6/7 anonim válasza:
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
nem semmi.......ritka vagy mint a fehér holló,tudod-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!