Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történt veled életed...

Mi történt veled életed legrosszabb napján?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket ha több apró dolog határozta meg a napot akkor írjátok le mindent. És a korotokat is tüntessétek fel. Köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 11. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

20:23-as vagyok

Nem lesz rosszabb! :)

"miért baj, ha én még elhiszem, hogy az életem, csak szép lehet, és hogy az ember majd örökké él?" =)

2011. szept. 12. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert nagyot fogsz koppanni :)
2011. szept. 12. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem fogok, nyugi =)
2011. szept. 12. 21:39
 14/16 anonim válasza:
100%
odacsukott a fotocellás ajtó, kizártak a lakásból, az esőben vártam órákat és amikor belerúgtam az ajtóba eltörött a lábam :D
2012. dec. 29. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az életem szerelme porig alázott. Elég meghatározó élmény, azóta nem szívesen leszek szerelmes senkibe. F/30
2016. máj. 29. 14:36
 16/16 anonim válasza:

Nagymamám akkor halt meg. Egyszer a szüleimmel vacsorázzunk, én pedig egy filmen elbőgtem magam, mert eszembe jutott nagymamám. Apám elkezdett szidni, aztán felpofozott, és azt mondta, hogy fogd már be a pofádat. Zokogva rohantam ki a házból és taxival hazajöttem Pestre, a lakásba, ahol anyukámmal élünk. Rengeteg pénzbe került, végigbőgtem az egész utat, de ha ott maradok, meg is ölöm magamat. Persze ha manapság újra felhozom, akkor megkapom, hogy "hát az nem úgy volt", miközben ez az emlék olyan szinten végigkíséri az életemet, hogy nem tudom elfelejteni.

18/l

2020. febr. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!