Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor mit csináljak?

Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az iskolában van egy csaj (évfolyamtársam). Sosem voltunk jóban, én mindig is utáltam, de sosem mondtam neki...viszont facebook-on olyanokat irogat h szánalom vagyok meg ilyenek. Erre chat-en jól lecsesztem, de csak annyit írt, h ez az igazság.

Alapjában egy gonosz, beképzelt, hülye liba (finoman kifejezve)

Szerintetek hogyan csesszek ki vele??

Vagy mit csináljak? Légyszi segítsetek!!

2011. szept. 11. 09:12
 1/6 A kérdező kommentje:
valakinek valami ötlet???
2011. szept. 11. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Amíg szívatni akarod addig ő is szívatni akar téged.

És lehet ügyesebb lesz mint te, ki tudja :)

Ha úgy csinálsz mintha nem létezne, akkor egy ideig még lehet erőlködik, de aztán elcsendesül, "leszokik" rólad.

Ha pedig elkezded tisztelni azért ami jót látsz benne (vmi jó mindnekiben van!!!!) akkor előbb utóbb ő is elkezd tisztelni téged azért a jóért ami benned van. (És csak úgy szolók, a kicseszési szándékért senki nem tisztel senkit, szívből...) Ha nem is barátnők de olyan ismerősőkké válhattok talán akik mosolyognak ha találkoznak, nem pedig szarabbul érzik magukat...

A választási lehetőség a tiéd...

2011. szept. 11. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja de bocsi, valszeg 10-14 éves kislány vagy, okosabb és érettebb lennél a korodnál ha a fenti válaszom felfognád, megértenéd és megfogadnád! Szóval nyugodtan ítéld haszontalan válasznak és várj még vkire aki megmondja hogyan csesszél ki ezzel a libával. Gyerekektől elfogadható ez a hozzáállás :)
2011. szept. 11. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
küldj rá egy kecskét
2011. szept. 11. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a kommeneteket (bár nem pont a kecskére gondoltam)

De alapból soha nem szoktunk "veszekedni" csak egyszerűen nem veszünk egymásról tudomást. Akkor ezek után is kerüljem el? De ha mondjuk holnap elkezdi nekem mondani a süket dumáját? Na akkor mit tegyek?? Légyszi segítsetek.

2011. szept. 11. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Aki az 1. és 2. kommentet írta!! Csak annyit h valóban igazad van. Köszönöm! és asszem ezen jobban elgondolkodok, tényleg :D
2011. szept. 11. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!