Mi a véleményetek erről?
Itt egy 23/F
16 évesen én is voltam úgy hogy nagyon-nagyon szerettem és tényleg feleségről álmodoztam.
Elmúlt :)
Alapvetően jó dolog hogy egy életre keresel társat.
De az nem jó dolog hogy olyat keresel, akivel boldog "leszel". A szóhasználatra figyelj.
Azt tapasztaltam meg, hogy a boldogság az akkor is megvan ha egyedül vagy. Egy társ csak társ tud lenni benne, az átélésében de nem okozója! A boldogságnak nincs oka! Tudom abszurdul hangzik, de én erre jöttem rá...
Szóval. Ne azt keresd hogy kivel leszel boldog életed végéig, hanem azt keresd akivel boldog vagy MOST. Abban a pillanatban amit épp átélsz.
Semmit nem ér az a boldogság ami LESZ, hiszen az még MOST NINCS. Csak az ér valamit ami VAN. És ha épp együtt vagy egy lánnyal és boldog vagy, akkor boldog vagy. Ne tervezz előre. Keresd a pillanatokat amikor boldog vagy. És a dolgok majd megoldódnak maguktól :)
Meg főleg ne említsd egy lánynak a kapcsolat elején hogy feleséget keresel :) Megijednének, bár ezt már lehet tapasztaltad.
A lányok is jól akarják magukat érezni, a fiúk is. De mindenki megijed attól hogy valaki jön aztán azt mondja, hogy "te, velem, életünk végéig..."
Szóval ne akard bebiztosítani magad.
Amit megtanultam a csajokkal befutott karrieremben, hogy minden élmény különleges, mindegyik lány különleges és egyik sem cserélhető ki a másikra! Azaz lehet hogy találsz egy lányt akit tökéletesnek látsz, vele leélnéd az életed, de ha valamiért szakítotok, 99,99999999999999% (szóval számomra biztos) hogy találsz egy másik lányt akivel ugyanolyan gyönyörű minden!
Nincs olyan lány akit ne tudna elfeledtetni egy másik! :)
Hidd el. Az eszeddel hidd el. A matek tudásoddal. Aki szerelmes éppen az úgyse hiszi el :) De majd idővel ő is belátja :)
Lazíts, keresd a lányokat akik jól akarják érezni magaukat, érezd velük jól és magad és kész.
16 évesen még sokat változik később a személyiséged ahhoz hogy most letudd a párválasztást..Más ember leszel 5 év múlva. Másfajta lányt akarsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!