Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van itt ennyi normálatla...

Miért van itt ennyi normálatlan válaszadó?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél látom, hogy humorizálnak meg vicces dolgokat írnak, pedig a kérdésre komoly választ várnak. Nem értem, hogy az ilyenek miért nem a humor kategóriában keresgélnek kérdések után, ahol kedvükre humorizálhatnának. Miért teszik tönkre a többi kérdést?
2011. szept. 9. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy is lehet nézni a dolgot, hogy ugyan a kérdezőnek nem tettek a kedvére (ejnye-bejnye vicces fiúk!!)

de jónéhány másik embernek, aki benézett a kérdsére, mosolyt csaltak az arcukra.

Így én nem hibáztatom őket. Örülök hogy léteznek vicces emberek. Humor nélkül az élet elég komor lenne...

2011. szept. 9. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Az igaz de ha pl. valaki sürgősen komoly választ vár
2011. szept. 9. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyankor le kéne írni a poénos és a komoly választ is.:D
2011. szept. 9. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben pedig:

a vicces választ adó valószínűleg nem tud komoly hasznos választ adni, különben adott volna.

és miközben a vicces választ megírja és beküldi, addig a hasznos választ nem hátráltatja ha valaki azt akar írni.

Tehát inkább úgy mondanám hogy a vicces válasz csak adalék, nem csökkenti a hasznos válaszok számát...

De azért lássuk be, komoly kérdésre nem szoktak ömleni a poénos kommentek.

Hülye kérdése viszont akkor is sok vicces komment érkezik ha odabiggyeszti a kérdező, h "komoly válaszokat lécciii".

2011. szept. 9. 19:50
 5/7 anonim válasza:
100%
mindegyik ki akar kerülni a kommentvitézre. na ezért annyira viccesek. :D
2011. szept. 9. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na írtam volna valami vicceset de ...
2011. szept. 10. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
21:39, vagy az aztadomra :D
2011. szept. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!