Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zenével, vagy nélküle?

Zenével, vagy nélküle?

Figyelt kérdés

Hogy lehetséges az, hogy magamtól semmi zenét nem hallgatok, de tényleg SEMMIT? Ha ismerősök mutatnak valamit, vagy elmegyek buliba akkor persze érdekel meg tudok véleményt mondani róla, de magamtól egyszerűen nincs igényem a zenére (régebben se volt).

Az összes zene amit otthon "hallgatok" az a filmek/játékok háttérzenéje, s csak addig amíg végig nem néztem/játszottam, annak ellenére is ha nagyon tetszik..

Egy időben elég zárkózott életet éltem (-17), barátok híján alig mentem valahova sulin kívül. Ez lehet az oka, hogy nem alakult ki a "zenei ízlésem"?

20/F

2011. szept. 8. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Túlbonyolítod.

Nyugodj meg, nem áll emögött semmi mentális sérülés :D

A zene csak lefoglalja az agyat (legalábbis egy részét). Nem tudsz tőle 100% odafigyelni arra amit csinálsz.

Szóval én irigyellek hogy nem hallgatsz zenét. Én szoktam napi 1-2 órát és igazából csak arra jó hogy elterelje a figyelmem a valóságról, arról ami igazán fontos...

2011. szept. 8. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Néha nekem sincs semmi idegzetem zenét hallgatni, inkább a csend... Bár az is lehet hogy csak nem találtál olyan zenét ami igazán tetszene :D Egyébként tudok emberekről akik szintén nem hallgatnak zenét, másoknak meg egész nap a fülükben... nem hiszem hogy ez probléma lenne.
2011. szept. 8. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt olyan, h hazamegyek és arra gondolok, h:de jól esne most egy kis zenét hallgatni. Én sem szoktam, csak max az autóban, utazás közben. Nem hiszem, h ez baj lenne :)
2011. szept. 8. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdekes...

Én sabályosan rosszul vagyok, ha huzamosabb időn kersztül nem hallgathatok zenét.

De ha te így érzed jól magad, akkor ne keresd a miérteket, ez vagy te.

2011. szept. 8. 18:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! megnyugodtam :D
2011. szept. 8. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
hát, én meg pont az ellenkezője vagyok, MINDIG zenét hallgatok xD wc-n és amikor a konyhában eszek akkor nem, de egyébként az iskolában is meg mindenhol. Én nem tudom elképzelni nélküle a mindennapjaimat, szóval 'sajnállak' :/ Én mindig elképzelek a zenére valami 'klipet', és úgy bele tudom élni magam, hogy néha mikor vége a számnak körbenézek hogy hol is vagyok? x) Tehát nekem is csak azért kell hogy elterelje a figyelmemet a valóságról. Meg imádom mikor egy zene szövege pontosan kimondja amit érzek...
2011. szept. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!