Mit tegyek, ha rohadtul utálom magam?
Mit tegyek, ha rohadtul utálom magam?
egyszerű, kezd el szeretni magad. Miért lehet valakit szeretni? Kérdezz meg mást, hogy miért szeret veled lenni? Összpontosíts a jó oldaladra.
lány...:D
De, így is vannak akik nem bírnak, nem tesz boldoggá, sőt pillanatnyilag tud is rosszul esni, de túllépek rajta. :D Egyébként nem kéne hogy érdekeljen hogy mit gondolnak mások. Lassan én is túllépek rajta, szóval neked is menni fog. :P Az a lényeg, hogy te jól érezd magad. Mások meg... háát. :DD DE érted. :)
amúgy én is rohadt sokat paráztam régebben, hogy most hogy a francba beszélgessek másokkal? És erre gondoltam mindig, és soha nem jutott téma az eszembe, mert mindig az járt a fejemben hogy hogy a francba beszélgessek velük... Ez akkor volt idegesitő, amikor dumáltam valakivel, és közben jutott eszembe, hogy jéé most miről is kéne beszélni? És akkor húú... Na az gáz. :) Szóval felejtsd el a gondolatot, bármiről lehet beszélni, csak add magadat.
Szal látod most itt is beszélünk... Jó ez így más, de ha itt tudsz kommunikálni, és nincs valami nagy gáz a hangszálaiddal ( pl. nincsnek... ) akkor siimán lehet akárkivel beszélgetni.
Ha meg kérdezel, akkor hátha találsz közös témát is, jajj de f.asza, ott a téma amiről lehet dumálni.
@nem-önző-ellentétben-velem: szeretnék leszaromakineknemtetszik lenni. sokkal egyszerűbb lenne az életem. na mindegy... tudom, sokat foglalkozom magammal, de h törődjek másokkal, amíg nem tudok kommunikálni?x|
@második: azért szeret velem lenni, aki szeret(népestábor....xD), mert jó hallgatóság vagyok, meg nem vagyok bunkó. szerintem. de nem megy valahogy, h ezek miatt szeressem magam...
@köcsi: adjam magam, de ha magamat adnám egy szót se szólnék:DDD tényleg nem tudok fecsegni, még ha megvan a téma, néha akkor se:/ ez rohadt idegesítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!