Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen arcok vannak itt?

Milyen arcok vannak itt?

Figyelt kérdés
ti milyenek vagytok? Tartoztok vmilyen szubkulturahoz? Streberek, menok, fuvesek, kockak, pics@k, rockerek, deszkasok, rosszfiuk.. Te melyik vagy? V vmi mas? Kivancsi vagyok, kik jarnak fel erre a honlapra..
2011. aug. 31. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én átlagos vagyok de ha nagyon kategorizálni akarsz, akkor sznob. Alapvetően normálisnak tartom magam, csak szeretem a szép/drága/modern dolgokat.
2011. szept. 2. 00:35
 12/21 A kérdező kommentje:
en is szeretem.. Baratom ez nem sznobsag:)
2011. szept. 2. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerinted mi az. (Jó, szerintem sem ennyi persze, csak nem akartam részletezni.)
2011. szept. 2. 21:38
 14/21 A kérdező kommentje:
mi a sznobsag? Egy olyan dolog, aminek hiaba van negativ tartalma, mostanaban divat lett azt mondani, h 'en sznob vagyook'. A sznob lenezi azokat, akik nem jarnak markas cuccokba, akik nem sznobok. Amirol te beszelsz az az igenyesseg.
2011. szept. 2. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én is lenézek másokat. Bár ez ruhafüggetlen. :D Maximum jobban érzem magam a velem hasonló anyagiakkal rendelkezők társaságában.
2011. szept. 2. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sznobság inkább a túlzott finomságot jelenti.

Tehát felhúzott orrú, nyálas, és lekezelő, finomkodó.

És mi pedig nem tehetjük meg, mégis inkább jobb, márkás cuccokat veszünk, de ez még nem sznobság. Szerintetek?

2011. szept. 3. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán hülyeség... Mennyire nem tehetitek meg? Ha csak annyira, hogy nem tudtok félre rakni, akkor oké, a pénz azért van úgyis hogy elköltsük. Ha kölcsönkéregettek azért hogy jusson márkás holmikra, na az hülyeség.
2011. szept. 3. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:
hmm...nem vagyok stéber,sem menő...szeretek gépezni de nem vagyok kocka...nemtudom :D szeretek ismert közösségben lenni,kicsit csöndesebb vagyok nem ismerős környezetben(de gondolom mindenki xD)nem nézek tv-t,inkább gépezem,szeretem a cuki kis rágcsálókat*-*(gondolom ebből lejött h lány vagyok)szeretek rajzolni,meg persze zenét hallgatni :)) 14/L
2011. szept. 4. 00:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Aranyos, kedves és visszahúzódó kategóriába sorolnám magam.

21/F

2011. szept. 4. 19:05
 20/21 A kérdező kommentje:
akkor en nem illek ide:D
2011. szept. 4. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!