Hé te! Jó arcok a raszták?
Milyen zenét hallgatnak?
Ők a píszesek vagy azok a hippik?
Mi a különbség?
Állandóan szívnak?
Szoktak templomba járni?
Mi a vallásuk hey?!
:D:D:D:D
hát nem tudom. pl: ha az ismerősöm, hisztis makacs bunkó.. és berasztáztnánk a haját, nem tudom,hogy mennyire változtatna ez a dolgon..
ennyire erővel akk a barna hajú lányok mind jó fejek
döntsd el te.
egyáltalán nem azon múlik, hogy valaki jófej-e, hogy milyen a hajviselete.
Az előző válaszolóknak: eleve nincs olyan, hogy raszta haj :D csak így terjedt el a közéletben, hogy a rastáknak legtöbbször dreadlocks-juk van, de más több kultúrának ilyen a viselete és nem a hajtól lesz valaki rasta, a kérdező sem úgy gondolta, hogy a "raszta" hajú emeberek milyenek, hanem maguk a rasták, mivel a nálunk lévő "raszta" hajú emberek legtöbbször rasták, bár a legtöbb "tetszésraszta", nem divat mer ez nem divat csak bejön nekik egy-két dolog a többiről meg fogalmuk sincs vagy nem érdekli őket, tisztelek a kivételnek :)
Mondom az igazi rasták jellemzését:
Reggae-t hallgatnak, ez tág fogalom a legtöbb jamaicai eredetű zenét hallgatják, tehát beletartozik a ragga, ska, danceholl stb.
Igen ők is píszesek, egyik fontos dolog a béke.
A különbség, hát a hippi kultúrába nem merültem annyira bele, tudnék pár dolgot mondani, de amivel nem foglalkoztam eleget arról tudatlanul nem fogok semmit mondani, mint a legtöbb tudatlan ember, mer náluk a szívással kimerül a hippik jellemzése, mi közben ők is az egész emberiségér és az egész Földér voltak, mint a rasták, csak a legtöbb ember szerintem irigyli őket, hogy ők képesek kilépni ebből amit ránk erőszakolnak és, hogy ők nem mennek a butított birkanépség után, vagy nem tudom mér szólják le a hippiket, áh igazából az emberel szeretik maguk alatt vágni a fát, a jó dolgok mindig le vannak szólva és elnyomva.
Nem szívnak állandóan, van aki nem is szív, meg a tudatosabbak esznek :D
Templomba nem szoktak járni, mer a vallást is Babylonnak tekintik... stb.
Nincs vallásuk, ő csak rasták, ez maga a természetes élet.
A kérdéseidre ennyi a válaszom, aki hozzátud még tenni, én is tudnék vagy aki javítani akar rajta az írjon. A tudatlanok meg járassák le magukat :) Az ideológia felemelkedésben, big up.
Áldott szeretet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!