Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ne legyek sunyi?

Hogyan ne legyek sunyi?

Figyelt kérdés
Azt mondják a körülöttem lévők, hogy sunyi vagyok. Valószínűleg örököltem ezt. De mégis mit tehetek ellene? Nagyon zavar. 16 /l
2011. aug. 30. 14:27
 1/5 Gondola ***** válasza:
Ne hallgass rájuk.Miért lennél sunyi?
2011. aug. 30. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is: te annak tartod magad? Ha igen, miért? Gondold végig, mi az, amit, ha másképp csinálnál, nem éreznéd magad sunyinak. Ha megtalálod ezeket a dolgokat, tudsz rajtuk változtatni. Az emberre sok minden ragad a környezetéből, szinte észrevétlenül, de ha te változtatni akarsz rajta, akkor menni is fog. Tökéletes emberek amúgy sincsenek, mindenkinek van hibája, azoknak is, akik rólad ítélkeznek. Ha úgy érzed, egy-két helyzetben nem tudod, mi a helyes, kérdezz meg másokat, de végül te magad dönts, és vállald is érte a felelősséget. Ha így teszel, szerintem nem lesz semmi gond. Ügyesen! :)
2011. aug. 30. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Lili! Te vagy az? xD

Bocs ha tévedtem és hogy nem válaszoltam a kérdésre, de ez most nagyon illik egy ismerősömre.

2011. aug. 30. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

És mégis hogy csinálod?

Hogyan tudnék én is sunyi lenni?

Mit kell tennem hozzá?

2011. aug. 30. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Lili:) Nem tudom, hogy csinálom, de komolyan:D Nem tartom magam annak:) Lehet azért mondják, mert mondjuk egy nagyobb családi rendezvényen csak mosolyogva ülök és meg se kukkolok, szóval nem mutatom magam:)
2011. aug. 31. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!