Facebookra kiraknak képet 100 emberről hogy ők a legjobbak, közbe az ilyesféle embereknek nincsenek is igaz barátai, mire jó ez?
miért jobb a mai világba a sok haver ,minél több annál jobb mint hogy lenne egy tényleg igaz barátod???
ugyanez a szerelemnél .a csak minél több haverral "gyúró" embernek sosem lesz komoly kapcsolata, mer nem tudja komolyan venni a másikat. ez az én álláspontom ,de győzzetek meg ha nem így van
18f
jah.pont ez a baj h túlságosan akarom:\
és igen pont úgy van ahogy mondod ,ha megyünk partyzni az cask azért van h jól beb.sszak aztán akkor már jó velük. igaz h nekem nincs efféle igényem de jobb mint unatkozni:S
köszönöm a válaszod
rossz helyen próbálok barátkozni, de az a vicc hogy sosem éreztem túl jól magam velük ,mindig volt eyg kis félelem mikor velük mentem hogy most vajon hogy fognak lepipálni a dumájukkal:S
egy nagyon jó barátom van ,az is megy eygetemre pestre szval jól megszívtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!