Egy egész város utál. Mit csináljak?
Hát, akkor nincs más hátra, bocsánatot kell kérni tőlük. Kicsit magyarázni is a bizonyítványt.
Ilyesmi előfordul, lényeg, hogy jót akartál, de ha rosszul sült el, akkor egyenesen, becsületesen elnézést kérsz.
Ez járható út?
:D Tipikus. Én egy elég szép létszámú városkában lakok. Nos 14-18 éves korosztály a mai napig hozzám se szól, ez így már 4 éve. :D Nem mintha olyan rohadtul hiányozna. Az első 2 évbe depressziós voltam, mert az új suliba se találtam barátokat, mivel olyan gyerekesek voltak. A városban minden fiatal utált. Szóval egész szépen alakult az életem, sok keserűséggel és gyűlölettel. De mára azt hiszem én kerültem ki győztesen!!! Belőlem lett valaki, ők pedig még mindig abba a 14 éves szinten a nagy gettogangban élnek. Egészségükre.
Fel a fejjel légy erős és határozott, ne törj meg, sírni sose lássanak és egyszer te jössz ki belőle győztesen.
Utolsó válaszolónak köszönöm!! Most megyek gimibe, és elég nehéz lez, szerencsére találtam egy pár barátot akiben tényleg megbízhatok. Orvos szeretnék lenni.
Bocsánatkérés egyébként megvolt, de semmmit nem használt. Azt terjesztik h k*rva vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!